Inici Destacats Estiu d’escenaris internacionals per als igualadins Crisix

Estiu d’escenaris internacionals per als igualadins Crisix

COMPARTIR

La jove banda igualadina Crisix s’ha situat com el grup català i estatal més internacional dins del gènere del rock – metal. Des del passat mes de maig, els Crisix han actuat en sales i festivals de França, Alemanya, Suïssa, Dinamarca, i el remarcable Graspop Metal Meeting de Bèlgica, a finals de juny. Els igualadins van ser la primera banda de l’Estat en actuar en els 20 anys d’història d’aquest festival de referència del metal europeu.

Més a prop, Crisix ha passat pel Kalikenyo Rock de Juneda, el Viña Rock de Villarobledo i pel festival gallec Resurrection fest, acompanyant la gegant banda americana Slipknot.

I encara tenen per endavant una atapeïda agenda internacional. A principis del mes d’agost aniran a Alemanys per tocar al llegendari Wacken Open Air, el festival més gran de la història de la música metal amb més de 30 anys de història. Tot seguit serà el torn d’acompanyar a la mítica banda americana Testament per Àustria i tornaran a Espanya per tocar al festival Leyendas del Rock de Villena.

I ja al mes de setembre, la banda igualadina Crisix actuarà per primer cop als Estats Units. Ho faran al festival ‘Illinois Full Terror Assault’, on els músics anoiencs figuren entre les set bandes principals de l’esdeveniment, el que demostra el crèdit que els Crisix estan assolint al panorama musical del metal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*