Inici Política Esquerra Masquefa presenta “l’única candidatura per fer una Masquefa millor”

Esquerra Masquefa presenta “l’única candidatura per fer una Masquefa millor”

COMPARTIR

El passat 6 de maig, a les portes d’endegar la campanya electoral i amb una plaça de l’estació plena de gom a gom, el renovat equip d’Esquerra Masquefa, amb el Roger Vázquez-Claravalls al capdavant, va presentar la seva candidatura a les eleccions municipals per “fer possible la Masquefa que somiem”. L’acte, que va estar carregat d’emoció i amb una forta visió esperançadora, va comptar amb la presència del president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras.

La masquefina Elia Díaz va ser l’encarregada d’obrir l’acte i donar la benvinguda als assistents. Tot seguit, Ricard Vinyets, president de la secció local, va prendre la paraula per presentar en Roger, en el que va ser una combinació entre emotivitat i exposició de la formació acadèmica, l’experiència laboral i la trajectòria social del Roger, per posar de manifest la vàlua del candidat.

Vázquez-Claravalls té 24 anys i viu a Masquefa des de ben petit. La seva etapa formativa va començar a l’Escola El Turó i l’Institut de Masquefa i és graduat en Gestió i Administració Pública i màster en Estudis Jurídics Avançats, amb menció en Dret públic. En l’àmbit professional, desenvolupa la seva activitat com a tècnic superior de la Generalitat de Catalunya. Participa activament de la vida i del teixit associatiu local, en especial, des del vessant cultural: és el president de la Colla Gegantera de Masquefa i l’autor del llibre Els Gegants de l’Anoia.

El candidat republicà va prendre la paraula per exposar, en primer lloc, què l’havia dut a presentar-se per alcalde de Masquefa. Vázquez-Claravalls va exclamar: “vull ser l’alcalde de Masquefa perquè conec molt bé quines són les necessitats reals de Masquefa i sé com treballar-hi al respecte, perquè crec fermament en una nova manera de fer política i perquè soc partidari d’un canvi a l’Ajuntament, després de 16 anys del mateix govern de sempre”.

En segon lloc, va presentar les 13 persones que integren la candidatura d’Esquerra Masquefa, les 10 persones de la llista de suplents i les persones que els fan suport. El candidat va agrair-los a tots la implicació, la disposició i la valentia. Acompanyen el Roger, a la llista electoral: l’Olga Codina (2), el Sergi Fabregat (3), la Marta Peiró (4), la Montse Flores (5), el Tavi Batlle (6), la Sole Bonastre (7), el Pol Marco (8), l’Aïda González (9), l’Alba Arribas (10), el Miquel Pozo (11), la Virginia Vidal (12), el Jordi Ferron (13), la Carme Bas (14), el Jordi Serra (15), la Lola Santos (16), l’Àlex Llucià (17), la Maria Teresa Gros (18), el Ramon Bonet (19), la Júlia Gómez (20), el Pedro González (21), l’Ana Martínez (22) i el Joan Olivella (23); en el que “per primera vegada comptem amb persones de diferents edats, amb diferents realitats i de tots els barris –Can Quiseró, El Maset, Can Valls i Can Parellada–, el poble de La Beguda i el nucli urbà a les llistes d’Esquerra”.

El candidat, en tercer lloc, va explicar que el seu programa electoral, que es publicarà amb l’inici de la campanya, està estructurat en 4 àmbits i es fonamenta en 1 únic eix vertebrador: “farem una Masquefa equitativa, cohesionada, sostenible i pròspera. I la farem sent molt conscients que al centre de les polítiques que impulsem hem d’estar els veïns i les veïnes: que som els que vivim, sentim i estimem Masquefa”. En la seva intervenció, Vázquez-Claravalls, va remarcar “totes aquestes persones, aquest equip, i jo mateix, assumim la responsabilitat i estem preparats per construir la Masquefa que somiem.

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, va prendre la paraula per explicar que “volem construir un projecte transversal, obert a tothom i que interpel·la els joves i la gent gran; per això, us demano que el 28 de maig, dels nostres, no en falti cap”. Junqueras va donar l’enhorabona a la secció local per la gran tasca que s’ha dut a terme a Masquefa i va refermar l’aposta del partit envers el Roger: “m’ha impressionat el vostre candidat, és brutal. Ho dic amb tot el convenciment del món: si algú és tan espès de retreure-li l’edat, és que no en té ni idea, perquè és un candidat fantàstic”.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Sense experiència i amb l’únic objectiu de treure un alcalde que porta 16 anys ,per alguna cosa serà, no va omplir la plaça de l’estació, només la plaça devant el casal d’avis.
    Bona gent però sense experiència per portar un ajuntament amb el segon pressupost de la comarca.

FER UN COMENTARI

*