Inici Destacats Esquerra guanya en vots i regidors a l’Anoia

Esquerra guanya en vots i regidors a l’Anoia

COMPARTIR

Esquerra Republicana de Catalunya ha superat a CiU com a partit més votat a la comarca de l’Anoia a les eleccions municipals. Ho ha fet també superant Junts per Catalunya en regidors. ERC tindrà 110 regidors a la comarca per 80 dels exconvergents. Totes dues formacions estan pràcticament empatades a 15.000 vots al conjunt de la comarca, amb un lleuger avantatge dels republicans.

La tercera força en nombre de vots i regidors és el PSC, que amb 13.081 vots obté 49 regidors. Els socialistes consoliden Vilanova del Camí i mantenen Cabrera d’Anoia, però perden força a Montbui i Òdena.

En quarta posició se situen partits independents, que aconsegueixen un total de 21 regidors i victòries al Bruc, Copons i Santa Margarida de Montbui.

La cinquena força més votada és la CUP, que obté 11 regidors i es converteix en el partit més votat a Vallbona d’Anoia, on fins ara ni tan sols tenia representació.

Ciutadans apareix en escena amb 6 regidors a la comarca, entre ells l’entrada de Carmen Manchón a l’Ajuntament d’Igualada.

Veïns amb Veu perd la representació a Vilanova del Camí però manté quatre regidors a la comarca i el PP i els Comuns es queden amb un únic regidor a la comarca, tots dos a l’Ajuntament de Piera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*