Inici Política Esquerra de Capellades presenta l’equip per optar a continuar governant

Esquerra de Capellades presenta l’equip per optar a continuar governant

COMPARTIR

Divendres passat, 5 de maig, la secció d’ERC Capellades va celebrar un acte als Jardins de Casa Bas, per donar a conèixer els membres de la llista amb la qual concorre a les eleccions municipals del 28 de maig.

L’acte va estar presentat per Cristina Roca, membre de la llista, qui després de fer una introducció del motiu de l’acte va deixar pas als diversos ponents i també va fer pujar a l’escenari un per un a tots els membres de l’equip republicà. La presentadora va destacar l’origen divers de totes les persones que conformen el projecte, que participen activament en el teixit associatiu del poble.

Seguidament, va parlar Àngel Soteras en nom de tots els regidors/es. El portaveu va fer balanç d’aquests quatre anys a govern, destacant algunes de les actuacions que s’han portat a terme durant aquesta legislatura com la millora de carrers i places, la primera fase de rehabilitació de l’edifici de l’Ajuntament o la finalització del recorregut pel Parc Prehistòric NEAN i dels restaurant i botiga associats.

Després, va tocar pujar a l’escenari a Oriol Piquer, cap de llista del Jovent Republicà a Capellades, número 11 a les llistes. Aquest jove capelladí va donar rellevància a la importància de la visió del jovent per implementar polítiques socials, ecologistes, feministes; que segueixi apostant pel comerç local, el patrimoni i la cultura. Però, sobretot, fent polítiques de joventut, donant veu al jovent.

Com a representant de les noves incorporacions al projecte va intervenir Sònia Buades, numero 4 a la llista. Va destacar la seva motivació per sumar-s’hi com a dona, amant dels animals, que vol introduir canvis per millorar els carrers i places. Tot seguit, va pujar a l’escenari Marta Rodríguez, numero 2, fent un pas endavant amb la intenció d’ajudar les persones, ara, però, des de l’Ajuntament.

Per últim, va parlar el candidat i alcalde de Capellades, Salvador Vives Alari. Va començar el seu parlament donant les gràcies a totes les persones que conformen l’equip. Desprès va destacar 25 de les noves propostes que conformen el programa electoral d’un total de 75.

ERC Capellades va reivindicar que “…som #ÚtilsperTransformar, i és per això que volem #ContinuarAvançant #Capelladinament amb tots vosaltres, veïnes i veïns. Ens vèiem pels carrers i les places, parlant sobre com poder millorar plegats el nostre estimat poble. Per això, es molt important que totes i tots sortim a votar el 28 de maig”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*