Inici Cinema ‘Espanya en dues trinxeres. La Guerra Civil en color’ arriba a Igualada

‘Espanya en dues trinxeres. La Guerra Civil en color’ arriba a Igualada

COMPARTIR

El cicle Gaudí de cinema en català torna a l’Ateneu Cinema d’Igualada aquest dijous 20 d’abril (20:00) de la mà del Cineclub Ateneu amb la projecció del documental “Espanya en dues trinxeres. La Guerra Civil en color”, que mostra per primer cop imatges del conflicte en color.

La projecció a Igualada comptarà amb la presència de Francesc Escribano, director del documental amb Luis Carrizo.

S’han combinat les darreres tècniques digitals al nostre abast amb l’esforç tècnic i creatiu d’un equip de més de 50 persones, el material original filmat entre 1936 i 1939 ha estat digitalitzat, restaurat i acolorit amb l’objectiu d’apropar aquests documents únics al gran públic i a les noves generacions.

El documental proposa una nova visió a tots els esdeveniments succeïts durant la Guerra Civil gràcies a un relat neutre, a l’espectacularitat del color, a un nou so realista i convincent, a un grafisme didàctic i a una banda sonora plena d’emoció.

Tots aquests elements donen com a resultat un llargmetratge documental que fa que els espectadors s’endinsin i entenguin un dels passatges històrics més tristos de la història contemporània d’Espanya

El documental és una producció de Minoria Absoluta amb la participació de Veo Televisión – DMAX i la col·laboració de la Filmoteca Española i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

FER UN COMENTARI

*