Inici Societat Una esllavissada afecta la línia de FGC entre Igualada i Martorell

Una esllavissada afecta la línia de FGC entre Igualada i Martorell

COMPARTIR
Foto: Bombers de Piera

La pluja caiguda al llarg d’aquest dimarts, que ha arribat a acumular 125 litres per metre quadrat al Xaró només en un dia -195 si sumem els acumulats des de dissabte- segons la xarxa Anoia Meteo, ha provocat també algunes afectacions.

La més rellevant és l’esllavissada en un dels accessos d’un túnel de la línia Llobregat-Anoia de FGC a Vallbona d’Anoia. L’incident s’ha produït a primera hora de la tarda i ha obligar a tallar la circulació de trens entre Igualada i Piera. El trajecte s’ha cobert durant la resta del dia amb un servei per carretera. Les afectacions pels aiguats a tota la línia obliguen a prestar per carretera tot el servei entre Igualada i Martorell aquest dimecres, segons ha informat FGC a primera hora del matí.

Per altra banda, segons informa el Servei Català de Trànsit, la carretera BP-1101 -que comunica el coll de Can Maçana amb Sant Salvador de Guardiola- està tallada al Bruc entre els quilòmetres 1 i 8 per esllavissades. Les pluges també han provocat diferents despreniments, esfondraments i caigudes d’arbres. A la imatge inferior, un esvoranc en un habitatge del carrer Barcelona de Capellades.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Tornem a estar confinats. Ara bé hem deixat mai d’estar-ho a Igualada?
    La sensació d’aïllament dels ciutadans de la Conca d’Òdena no és nova
    Sense comunciacions decents amb ciutats com Manresa/Vic – Vilafranca/Vilanova/Sitges – Sabadell/Terrassa…. sempre dins un cul de sac que només ens fa treure el cap a Barcelona com si no hi hagués estudiants a la Conca que van a la UPC a Manresa o Terrassa per exemple, i de retruc esperant que per teletransport o telequinèsi vinguin alumnes al campus d’Igualada quan es reprenguin les classes presencials

FER UN COMENTARI

*