Inici Poliesportiu Esforç sense premi pel CH Igualada

Esforç sense premi pel CH Igualada

El passat dissabte a les 6 de la tarda es va disputar al pavelló de Les Comes d’Igualada el partit corresponent a la vint-i-quatrena jornada de Segona Catalana que enfrontava l’Igualada i l’Aula, desè i tercer classificats respectivament.

A falta de 3 jornades per acabar la fase regular, l’enfrontament tenia una importància cabdal sobretot pels igualadins, que necessitaven una victòria per assegurar-se la permanència a la lliga actual.

Semblava doncs que l’AE Aula tindria un partit fàcil amb els igualadins – més que res per la diferència en la classificació – però per sorpresa de tots no va ser així . L’Igualada des del primer moment va plantar cara a l’ equip rival i va desenvolupar un joc efectiu amb bona defensa i bons atacs, amb la conseqüència que els de Barcelona no podien deixar enrere l’Igualada en el marcador. Poc a poc l’Igualada durant la primera part anava recuperant gols a favor i al minut 15 ja anaven 9 a 7 a favor seu i a l’acabar la part el resultat era de 20 a 16 per l’Igualada. Un resultat esperançador sumat a què el joc que desenvolupaven els igualadins era de qualitat i semblaven tenir-ho tot sota control.

Al començament de la segona part el joc estava més igualat, l’Aula va sortir amb la lliçó apresa i es veia un canvi de tàctica en el seu joc. Van innovar amb marcatges individuals en la seva defensa, que anul•lava el joc dels golejadors igualadins i amb un joc molt més agressiu que a la primera meitat. Es veia clarament que havien rebut instruccions dels seus tècnics per no deixar perdre aquest partit. Tot i que al minut 45 l’Igualada encara estava guanyant per 28 a 25 el joc que creaven començava a fer figa. L’equip estava més encallat, tirs a porta del contrari que sortien fora, protestes a l’àrbitre que acabaven amb exclusions…  O sigui que els jugadors igualadins, ells sols, van aconseguir que en els últims 5 minuts l’Aula s’avancés en el marcador per no haver sabut aguantar la pressió. I el partit va acabar amb derrota igualadina per 32 a 35.

És una llàstima que un equip que ens demostra a cada partit que sap jugar bé, que es pot enfrontar amb qualsevol equip de la lliga i guanyar, per aquestes tonteries i infantilismes acabin perdent partits com aquest que al minut 50 encara tenien a les seves mans.

El proper partit serà a la pista del Tortosa, segon classificat de la lliga. Desplaçament complicat per l’Igualada, però si juguen com saben poden treure’n un bon resultat.

Entrenats per Josep Garcia, van jugar: David de la Cerda (8 a. 53%) i Adrià Senar (9 a. 47%), com a porters. Òscar Visa (9), José Ramallo(1), Jordi Vilarrubias (3), Esteban Lezama, José Luís Álvarez (2), Pol Cantero (3), Sergi Garcia, Rubén Álvarez (4), David Díaz (5), Jordi Grado (4) i Roger Calzada (1).