Inici Societat Les escoles de Vilanova del Camí celebren unes ‘Olimpiades matemàtiques’

Les escoles de Vilanova del Camí celebren unes ‘Olimpiades matemàtiques’

COMPARTIR

El passat 4 de maig els infants de 5è de les escoles Joan Maragall, Pompeu Fabra i Marta Mata de Vilanova del Camí van fer una trobada al Parc Fluvial del municipi per fer una nova activitat d’intercanvi i de treball conjunt entre els tres centres. En aquest cas, es tractava d’unes Olimpíades matemàtiques amb els grups de 5è, sota el nom 5X3 (els cinquès dels 3 centres).

Després d’un bon esmorzar conjunt, es van convertir tots en pirates “Barbanegra”, “Pota de pal”, “Ull tapat” o “Capità Garfi” barrejant-se les escoles i creant nous grups i noves amistats per tal de poder superar un seguit de proves d’enginy, lògica i agudesa com el “cofre pirata”, “pirates al parc fluvial”, el camí secret del pirata”, el “mirall pirata” i la “lògica pirata”.

Al final, lliurament de diplomes per a cada participant, que també s’emportava una bossa d’esquena com a record de la jornada. Les escoles agraeixes la col.laboració de l’ajuntament i l’esforç de tots els mestres dels centres que han organitzat conjuntament dinàmiques d’interrelació i coneixença entre els 3 centres de Vilanova del Camí tot jugant i aprenent amb les matemàtiques.

FER UN COMENTARI

*