Inici Bàsquet Les escoles de bàsquet de la Catalunya Central es donen cita a...

Les escoles de bàsquet de la Catalunya Central es donen cita a Igualada

COMPARTIR

El passat diumenge 29 de gener es va celebrar, a Igualada, una nova jornada de Trobades d’Escoles de Bàsquet de les comarques centrals a Igualada. La jornada va estar organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol, el Club Bàsquet Igualada i el suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada.

Més de 200 esportistes repartits amb 23 equips de 14 clubs diferents van disputar partits de curta durada a les instal·lacions del Complex Esportiu de Les Comes, concretament entre el Pavelló Polivalent i la Sala de Barri.

Els clubs que van assistir a l’esdeveniment varen ser: Bàsquet Piera, Òdena CB, CB Puig-reig, CB Castellet, Manresa CBF, La Salle Manresa Bàsquet, CB Navàs, CB Manresa 2015, SA Súria, AEE Paidos, CB Torelló, CB Artés i CB Àguiles.

Tots els assistents van poder rebre obsequis dels patrocinadors oficials, Vitaldent va repartir bosses igual que Camins de Vent. Carme Fruiteria va repartir l’esmorzar saludable per a tots els participants.

Prop de 40 esportistes de l’Escola de Bàsquet del Club Bàsquet Igualada van poder disputar aquesta jornada amb un resultat excel·lent. Els més petits i petites comencen a introduir-se en el món de la competició però des d’una vessant més lúdica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*