Inici Destacats Escolars de Jorba protagonitzen un pessebre vivent

Escolars de Jorba protagonitzen un pessebre vivent

COMPARTIR

Gràcies a una setantena d’alumnes de l’escola Guerau de Jorba, el passat divendres 20 de desembre familiars dels alumnes i també veïns i veïnes del municipi van poder gaudir de la primera edició del Pessebre Vivent, protagonitzat pels petits de la vila.

L’activitat va comptar amb la presència de nens i nenes de diferents edats, compreses entre els cursos P1 i 6è i es va dur a terme en el marc del projecte educatiu Descobrim el nostre entorn. Per aquest motiu les escenes dels passatges bíblics més tradicionals van tenir lloc en diferents punts del municipi mostrant així racons d’interès pel seu valor patrimonial, arquitectònic o social. A cada escena els alumnes representaven la historia amb un guió elaborat pels alumnes de 6è i cantaven cançons tradicionals catalanes, castellanes o angleses. En finalitzar es va obsequiar als visitants amb un trosset de torró que els alumnes havien fet durant els dies anteriors a l’espectacle.

El Pessebre Vivent es va poder dur a terme gràcies a la implicació de l’equip docent i dels joves actors i actrius i també de l’Associació de Famílies del centre educatiu AFA, l’ajuntament de Jorba, el Club Hípic l’Espelt i el Club Escola Hípica Anoia que van cedir un poni i dos cavalls per les reines. També i va col·laborar el Pessebre Vivent d’Òdena que va cedir vestits i objectes antics a diverses persones que van col·laborar de manera individual.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*