Inici Poliesportiu Escolars anoiencs participen a les finals nacionals d’esports individuals dels Jocs Esportius

Escolars anoiencs participen a les finals nacionals d’esports individuals dels Jocs Esportius

COMPARTIR

El passat cap de setmana, 1 i 2 de juny es van celebrar les primeres Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. A igualada es van celebrar les Finals d’Escacs, Curses d’Orientació, Patinatge Artístic i Natació. A Reus es van celebrar les Finals de Tennis Taula, Gimnàstica Aeròbica i Gimnàstica Rítmica. A Ribera de Cardós es va celebrar la de Bàdminton.

La participació anoienca va ser del tot destacada. A la Final de Tennis Taula, l’Ignasi Bueno de l’Escola El Turó de Masquefa va quedar en 4a posició aleví masculí.

A la Final de Gimnàstica Rítmica, destaquem la medalla d’or en pilota aconseguida per la Sheila Garcia de l’Igualada Club Gimnàstic Aula en categoria cadet. L’altra representant de la mateixa entitat classificada, l’Anna Casado va quedar en la 23a posició.

A la Final de Bàdminton es van aconseguir posicions molt destacades. L’Elna Güell dels Maristes va quedar en segona posició infantil femení. Destacar els Premis de Valors obtinguts per Albert Soler dels Maristes i Arnau Guerrero del Mare del Diví Pastor de Capellades.

L’entitat de l’Anoia classificada per a la Final Nacional de Gimnàstica Aeròbica va ser Dance & Fun. Destaquem la 3a posició en categoria benjamina aconseguida per la parella Egara Olmedo i Noa Aguilera. També es va aconseguir la medalla de plata en la modalitat d’Aerodance, amb l’equip format per: Ada Perez, Elsa Lorenzo, Egara Olmedo, Noa Aguilera, Dalia Rodriguez, Lucia Sospedra, Maria Mingorance.

El dissabte 1 de juny es va celebrar la Final Nacional d’Escacs al Museu de la Pell d’Igualada. La jornada va durar tot el dia. Destacarem la 3a posició d’en Guillem Luco de l’Igualada Ateneu en categoria benjamina i la 4a posició d’en Joan Llacuna de l’Igualada Ateneu.

El mateix dissabte 1, es va celebrar la Final Nacional de Curses d’Orientació a l’Estadi Atlètic, al Parc Puigcornet i al Parc Valldaura d’Igualada. En categoria benjamí masculí destacarem la medalla d’or aconseguida per en Jordi Salvador de l’Escola Ateneu i la medalla de plata aconseguida per en Joan Martínez de l’Escola Pia. En Gener Vich del Col·legi Jesús Maria va quedar en 13a posició. I per finalitzar aquesta categoria, en Bruno Lacoma de l’Escola Marta Mata va quedar en 15a posició. En categoria benjamí femení, 7a posició per Íngrid Martín de l’Escola Emili Vallès i 11a posició per Clara Villanueva de l’Escola Mowgli. En categoria aleví masculí, 8a posició per Octavi Prades de l’Ateneu i 14a per en Benet Martí de l’Escola Mare de Déu del Portal. En categoria aleví femení, 2a posició per Laia Alonso de l’Acadèmia Igualada i 8a posició per Jana Garí dels Maristes. En categoira infantil masculí, 11a posició per Yago Galán de l’Institut Pere Vives. En categoria infantil femení, 9a posició per Vera Vich de l’Escola Anoia. En 1a posició cadet masculí, Bernat Ledesma del CERRR Xino Xano, Lluc Torné de l’Escola Pia 6a posició i Nil Alonso en 11a posició. Pel que fa als cadet femenins: 13è lloc per Maria Morente i Elena Seuba de l’Escola Pia. I per acabar en categoria juvenil masculí, en 7a posició, Bern Vich de l’Escola Anoia.

El diumenge 2 de juny es va celebrar la Final Nacional de Natació a la Piscina de Les Comes d’Igualada. La Berta Altés de les Escolàpies va quedar en 4a posició en 25m esquena benjamí femení. En Xavi Nogales de l’Ateneu va quedar en 7 posició en els 25m braça benjamí masculí.

I per acabar les Finals d’aquest cap de setmana, el diumenge 2 es va celebrar la Final de Patinatge Artístic Individual al Pavelló d’Hoquei de Les Comes. Destacar la segona posició en categoria benjamí femení i medalla de plata de n’Ivet Riera de l’Igualada HC.

Des del Consell Esportiu de l’Anoia volen felicitar a tots/es els/les esportistes de l’Anoia que han arribat a disputar aquestes finals ja que costa molt treball, esforç i sacrifici arribar fins a on han arribat independentment de si han guanyat medalla o no. Com també agrair la tasca d’entrenadors/es, delegats/des i famílies.

El proper cap de setmana serà el torn de les Finals Nacionals d’Esports d’Associació: Gimnàstica Rítmica Conjunts, Futbol 7, Futbol Sala i Handbol se celebraran al Complex Esportiu de Les Comes. Bàsquet entre Reus i Barcelona igual que el Voleibol. Des del Consell Esportiu de l’Anoia desitgen molta sort a tots i a totes i que gaudeixin de la competició i de l’experiència.

Els resultats i les classificacions es poden consultar al web https://www.ceanoia.cat/

FER UN COMENTARI

*