Inici Societat Un esclafit, probable causa de les destrosses a Igualada

Un esclafit, probable causa de les destrosses a Igualada

COMPARTIR

L’espisodi de pluja i vent d’aquest dimecres a la tarda hauria estat acompanyat d’un esclafit a Igualada, segons expliquen des de l’Observatori de Pujalt i mostra la gràfica el Servei Meteorològic de Catalunya. Un esclafit o ràfega descendent és un fenomen produït per una columna d’aire en ràpid descens que després de fer impacte a la superfície s’estén en totes les direccions i genera vents molt forts. A diferència d’un tornado, els vents d’una ràfega descendent es dirigeixen cap enfora des del punt on piquen a terra. La durada del fenomen és curta.

La tempesta ha provocat nombrosos danys materials a Igualada, especialment arbres caiguts. Al llarg d’aquest dijous, l’Ajuntament d’Igualada preveu que es pugui restablir la normalitat i es resolguin les diferents afectacions.

Foto @donoivan Foto: @donoivan Foto: @donoivan Cal Font Igualada Cal Font Igualada Carrer inundat al Polígon de Les Comes

igualada-arbre

igualada

COMPARTIR

3 COMENTARIS

  1. Felicito als professionals que des de l’Ajuntament d’Igualada van treballar de valent perquè l’endemá Igualada tornés a estar ben endreçada.
    Enhorabona!
    M.

FER UN COMENTARI

*