Inici Motor Es presenta l’equip Piera 24 hores

Es presenta l’equip Piera 24 hores

[Img #15925]El passat diumenge va tenir lloc la presentació del equip que representarà al poble de Piera a la comarca de l’Anoia a la prova puntuable per el Campionat Mundial de Resistència, les 24 HORES DE CATALUNYA que tindran lloc al circuit de MONTMELO els dies 4,5 i 6 de Juliol.

[Img #15924]La presentació va tenir lloc a les instal·lacions del restaurant Can Bonastre de la Vila de Piera. En un primer moment s’havia de realitzar en els jardins posteriors, però l’amenaça de pluja ho va fer traslladar a la sala principal del restaurant.

L’esdeveniment va comptar amb la presencia dels espònsors principals, Autoescola MontAuto i Anoia Ecowash, de molts dels col·laboradors, de una bona representació dels nostres seguidors i de gran part de l’equip.

En primer lloc es va presentar als pilots, Arcadi Fores, Sergio Garcia, David Llopart i el pilot del Moto Club Igualada Oscar Marcos. Seguidament la resta dels vint membres de l’ equip. A la pagina de Facebook de Equip Piera 24 Hores teniu vídeos i fotos de tot l’esdeveniment.

Un cop destapada la motocicleta es van poder veure l’espectacular decoració, proporcionada per BCN motors,  que presentarà de cara a l’esdeveniment.

Tots els assistents es van poder fer fotografies amb els membres del equip i la màquina que prendrà lloc a la sortida de la cursa.

Aquests dijous, l’equip s’ha traslladat a les instal·lacions del circuit de Montmeló per tal de fer els últims entrenaments lliures, acabar d’afinar la maquina i comprovar que tot estigui al seu lloc. També podran fer la practica de canvi de rodes i repostatge de la motocicleta, feina molt important de cada a la cursa de resistència on es calcula que es faran 23 aturades a box. A cada aturada es fa un repostatge i aproximadament cada tres aturades un canvi de rodes.

L’entrada al circuit els dies de la cursa serà gratuïta per als espectadors, així que el 4, 5 i 6 de juliol tothom al circuit a animar a l’equip i gaudir d’uns dies de curses.