Inici Cinema Es posen a la venda les entrades per la gala del Rewind...

Es posen a la venda les entrades per la gala del Rewind Festival

COMPARTIR

[Img #27961]Des d’aquest passat dijous 11 de febrer es troben a la venda les entrades per a la gala del Rewind Festival que vestirà de cerimònia l’escenari de Can Papasseit el dia 12 de març. Les entrades, a un preu de 3 euros, es poden adquirir a Can Papasseit, en horari de tarda. El certamen, organitzat per +QCine, augura moltes sorpreses i també la presència d’actors destacats. Javier Gutiérrez, un dels nominats al premi per la millor interpretació, ha confirmat l’assistència a la gala.

 

Gutiérrez, guanyador del Goya 2015 pel seu paper de detectiu a la pel•lícula “L’illa mínima” i molt conegut pel personatge de Satur a la sèrie televisiva “Águila Roja”, és el protagonista del curtmetratge nominat pel Rewind Festival “La mano invisible”, dirigit Marco Antonio Robledo, un drama social. Gutiérrez interpreta el delegat sindical d’una empresa que acomiada un grup de treballadors per externalitzar la producció. Els altres nominats a millor interpretació en el Rewind Festival són Martijn Kuiper per “Last Momory”; Luis Zahera, per “El club de los 27”; Rita Cebrián, per “Metros útiles”; David Verdaguer, per “L’encenedor quàntic”, i Carlos Cuevas per “De vuelta”.

 

“El club de los 27”, dirigit per Carlos Solano, i “Metros útiles”, de David Cervera, són els dos films amb més nominacions del certamen.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*