Inici Societat Es necessiten 15 tones de taps per ajudar a dos germans

Es necessiten 15 tones de taps per ajudar a dos germans

COMPARTIR

Una família igualadina ha arrencat una campanya de recollida de taps de plàstic. Uns taps que posteriorment venen a una empresa de reciclatge i, amb els diners obtinguts, esperen adquirir dues cadires de adaptades per als seus fills, la Laia i el Biel, dos germans de set anys que pateixen un problema neurològic. Cadascuna d’aquestes cadires té un preu al voltant dels 1.700 euros i, en total, caldrà reunir 15 tones de taps. La seva mare, Montse Mauri, explica que “diàriament portem els nens a una escola especialitzada de Barcelona i ens cal ajuda per adquirir aquestes cadires, que milloraran notablement el seu transport diari”.

L’Ajuntament d’Igualada col·labora en aquesta iniciativa fent-ne difusió. A més, s’han instal·lat contenidors de recollida en diferents espais municipals com el vestíbul del mateix Ajuntament, l’Escola de Música, el Patronat d’Esports, el Mercat de la Masuca, la Biblioteca i els centres cívics, on tothom que hi col·labori els podrà dipositar. El regidor de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament, Fermí Capdevila, anima “els igualadins i les igualadines a mostrar el caràcter solidari un cop més, només els demanem que quan hagin de llançar un tap a la brossa, se’n recordin de la Laia i el Biel, els guardin i ens els portin, és per una molt bona causa”.

La família dels dos infants, a més, convida els comerços de la ciutat a afegir-se a la campanya. Només cal que contactin a l’adreça de correu electrònic labitaps@hotmail.com i se’ls facilitarà un cartell perquè n’informin els seus clients i, setmanalment, la família, amb l’ajuda de l’Associació Cultural de Les Comes, recollirà els taps que hagin aplegat. Aquesta mateixa adreça de correu servirà perquè els particulars interessats a col·laborar-hi s’informin dels punts concrets de recollida.

Ara fa un any, ja es va produir una iniciativa similar, quan la família Munné Rafecas va aplegar vint tones de taps per a comprar una cadira per la seva filla Ona, que pateix una discapacitat psicomotora severa. L’objectiu, en aquella ocasió, es va assolir sobradament.

[Img #2021]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*