Inici Destacats ERC votarà a Enric Conill a la investidura i acusa Marc Castells...

ERC votarà a Enric Conill a la investidura i acusa Marc Castells d’haver-los demanat ‘un acte de fe sense una proposta seriosa’

COMPARTIR

Els cinc regidors d’Esquerra Igualada votaran al seu candidat, Enric Conill, al ple d’investidura de dissabte. Després d’haver parlat amb tots els altres grups polítics de la ciutat els republicans assenyalen que «per part de l’alcalde en funcions Marc Castells només se’ns va citar un dia en una conversa de 20 minuts i on se’ns demanava un acte de fe votant-lo però sense parlar de què volia fer ni de propostes o mesures concretes». En aquest sentit els republicans afirmen que «el vam emplaçar fa dues setmanes a fer-nos una proposta seriosa parlant de programa i mesures concretes i no només del seu càrrec, però no ho ha fet».

Alhora Esquerra també destaca «la bona sintonia i força punts en comú a nivell programàtic amb Poble Actiu i Igualada Som-hi» malgrat no haver arribat a un acord de govern atesa la distància en alguns punts rellevants i expliquen que «treballarem conjuntament en aquells aspectes que compartim per fer avançar Igualada i millorar la vida de les persones com a primer partit de l’oposició i amb Enric Conill com a cap de l’oposició».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*