Inici Destacats ERC vol millores a l’A-2 i a la Renfe de l’Alta Anoia

ERC vol millores a l’A-2 i a la Renfe de l’Alta Anoia

COMPARTIR

El grup comarcal d’Esquerra Republicana a l’Anoia ha treballat dues esmenes d’inversions al territori, que no estan incloses als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) 2017, i que seran presentades pel grup republicà a Madrid.

Així, aquesta setmana el grup d’ERC Anoia ha presentat les dues esmenes als PGE 2017 en una roda de premsa amb el senador Xavier Castellana, acompanyat de la presidenta comarcal Meritxell Humbert, i els alcaldes Joan Serra, de Castellolí, i Jordi Badia, de Calaf.

La primera de les esmenes que ERC vol incloure com a inversió al territori és el projecte d’estudi per a reformar el tram de l’A2 en el seu pas pel municipi de Castellolí i fins arribar a Igualada. Segons l’alcalde Serra, “s’ha parlat de treballar en l’asfalt d’aquesta via en aquest tram concret, a més de la possibilitat d’ampliar-la en un carril més, però creiem que la solució a la problemàtica existent no es troba en aquestes millores, sinó que l’ideal seria estudiar un nou tram de l’A2 al seu pas per aquest punt de l’Anoia”.

D’altra banda, des de l’Alta Anoia, amb l’alcalde de Calaf, Jordi Badia, s’ha treballat una esmena per a demanar una inversió per part de l’estat en les infraestructures de la Renfe en el seu pas per Calaf. Així, Badia comenta que “davant de les carències en la línia de Renfe en el seu pas per Calaf i veient que no hi ha una inversió prevista per aquest projecte, es proposa dotar una partida per a augmentar la freqüència de pas del tren, a més de projectar un baixador i un moll per a mercaderies en aquesta estació”, afirma l’alcalde calafí.

Xavier Castellana, senador d’ERC per Lleida, ha mostrat el seu compromís i el del grup de portar les esmenes anoienques davant l’òrgan pertinent a Madrid. A més, Castellana ha complementat la roda de premsa sobre les esmenes amb la presentació de la campanya republicana referent als pressupostos de l’estat 2017, “Fins a l’últim cèntim, fins a l’últim minut”, en què el partit, ja amb mentalitat de desconnexió, assegura que “no formarem part de l’estat espanyol més minuts dels necessaris un cop es celebri el referèndum, però sí que es demanarà el que pertoca a Catalunya fins l’últim moment”, explica el senador.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*