Inici Política ERC Vilanova defensa l’asfaltat del carrer Joan Miró però ‘no amb presses...

ERC Vilanova defensa l’asfaltat del carrer Joan Miró però ‘no amb presses i sense ajuda als propietaris’

COMPARTIR

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha volgut aclarir, a través d’un comunicat, els motius del seu vot contrari al projecte d’urbanització del carrer Joan Miró del municipi.

Els republicans expliquen que “la nostra formació està tan interessada en l’asfaltat i urbanització d’aquest carrer com la resta de veïns. Però també ens preocupem pel càrrec econòmic que això suposa per als tres propietaris dels terrenys afectats, arribant a suposar un cost de 26.000€ per un d’ells. Aquest cost tan alt és degut a una mala previsió per part del govern, que s’afanya a fer millores amb una clara intenció electoralista. I és que per a aquest projecte no s’ha cercat cap subvenció, i tampoc la urbanització i l’asfaltat d’aquest carrer no s’ha tingut en compte a l’hora de fer els pressupostos per l’any 2019”.

Des d’ERC consideren que “l’Ajuntament podria haver contribuït en la despesa que aquest projecte suposa per als propietaris dels terrenys si hi hagués hagut una bona previsió. I que no hi ha hagut un interès d’ajudar als propietaris en dos anys que porta aquest equip de govern, ni tan sols s’ha vist la intenció de voler arreglar aquest carrer. Això demostra que l’objectiu de l’asfaltat i urbanització del Carrer Joan Miró no és tant afavorir els veïns sinó més bé electoralista, amb presses i a qualsevol cost”.

Finalment, els republicans reivindiquen que en cap moment s’oposen a l’asfaltat del Carrer Joan Miró, sinó a fer-ho “amb presses i sense ajuda per part del govern cap als propietaris dels terrenys afectats, que han de fer-se càrrec d’unes despeses desproporcionades”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*