Inici Política ERC Vilanova del Camí es proposa millorar el mercat i incentivar el...

ERC Vilanova del Camí es proposa millorar el mercat i incentivar el comerç local

COMPARTIR

ERC Vilanova del Camí ha donat a conèixer la seva proposta electoral al voltant del comerç local i el Mercat de Sant Hilari. Actualment els mercats municipals són un referent en la venda de producte fresc i de qualitat però també s’han adaptat a les noves necessitats i valors dels consumidors: salut, sostenibilitat, estalvi de temps, gestió mediambiental…

Tenint en compte que a Catalunya existeixen 168 mercats municipals, que els nostres mercats són únics al món, són un referent arreu per la seva història i perquè tenen uns serveis i uns valors que connecten amb les necessitats i la manera de fer dels consumidors actuals, els republicans no volen que el mercat de Vilanova del Camí es quedi enrere, “com està passant en l’actualitat”.

La proposta d’ERC pel Mercat Municipal del poble “és revitalitzar-lo i invertir-hi temps en pensar i estudiar un nou model de concessió de les parades, ajudant als possibles nous llogaters de les parades que ara mateix estan buides. Volem transformar el mercat de sant Hilari en un mercat 2.0, estudiarem possibles reformes estructurals per donar-hi més caliu i més llum a l’interior i d’aquesta manera esperem incentivar l’obertura de nous establiments”.

Respecte al comerç local, actualment també estan estudiant estratègies per tal de potenciar-lo i que aquest sigui més fort, més competitiu i d’aquesta manera els vilanovins puguin cobrir les seves necessitats al poble, sense necessitat d’haver de sortir fora.

ERC afegeix que “estem treballant de valent per que Vilanova esdevingui un poble millor, més net, més viu, on no tinguem la necessitat de desplaçar-nos a altres poblacions per trobar allò que aquí no tenim”.

ERC convida tothom que vulgui conèixer i participar en el seu projecte tots els dimarts i dijous a venir al nostre local, situat al C/Sant Josep número 31, a partir de les 19:30h de la tarda.

FER UN COMENTARI

*