Inici Política ERC repassa la seva obra al govern de Capellades com a aval...

ERC repassa la seva obra al govern de Capellades com a aval per les eleccions municipals

COMPARTIR

El passat divendres dia 10 els actuals regidors d’Esquerra Republicana de Catalunya a Capellades van fer balanç de la seva actuació en el govern de l’Ajuntament els darrers quatre anys.

Va iniciar el repàs Àngel Soteras, actual tinent d’alcalde i regidor de Cultura i Promoció local. Soteras va reivindicar en primer lloc el paper d’Esquerra com a partit que va fer possible el pacte amb VdC “i que ha aguantat després el govern mantenint-se lleial a l’acord”, segons un comunicat dels republicans.

En la seva vessant de regidor de Cultura, va exposar amb diversos exemples les línies mestres de l’actuació d’aquests anys: l’ambició a l’hora de programar espectacles i tot tipus d’activitats, la col·laboració amb tot el teixit associatiu local i els creadors de les diverses disciplines artístiques i la inversió sostinguda en instal·lacions com Casa Bas, la Biblioteca o el teatre de La Lliga.

A continuació, Jaume Solé va revisar la seva actuació com a regidor de Comunicació i Infraestructures tecnològiques des de l’inici i com a regidor d’Hisenda des del moment en què es va decidir traspassar aquesta responsabilitat de VdC a Esquerra. Solé va destacar, la millora de la pagina web, la reducció dels costos i modernització de les telecomunicacions, implementació de les aplicacions digitals per millorar l’atenció de veïnes i veïns, la millora de telemetria de la xarxa de l’aigua publica, el pagament a proveïdors a 28 dies -“com no ho havíem fet mai”, afegeix- i la reducció del deute d’un 34%,

L’últim en intervenir va ser Salvador Vives, regidor de Acció Social, sanitat i transparència. L’actual candidat a l’alcaldia va fer una detallada exposició amb especial èmfasi en aspectes com, la posta en marxa del portal de la transparència, el increment de les partides pressupostàries de serveis d’atenció a les persones, l’ampliació de les places concertades de la Residència d’avis i avies, la complerta xarxa de desfibril.ladors distribuïda per carrers i serveis municipals i l’arranjament de 22 habitatges i de les 35 actuacions per a millora de la mobilitat de persones amb problemes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*