Inici Destacats ERC reclama més suport municipal als músics d’Igualada

ERC reclama més suport municipal als músics d’Igualada

COMPARTIR

La candidata a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés, el portaveu d’ERC, Enric Conill, i el regidor d’ERC, Joan Valentí, segueixen la seva ronda de contactes amb diferents sectors i col·lectius de la ciutat. Aquesta setmana s’han reunit amb un grup de 15 músics de la ciutat, amb estils musicals diversos, per tal de saber de primera mà quina és la seva situació i quines necessitats tenen.

Vergés, Conill i Valentí han destacat la “gran qualitat i talent” que hi ha a Igualada en l’àmbit musical i lamenten que “des de l’Ajuntament no se’ls dona prou visibilitat, suport i atenció”. “Tenim músics i grups de primer nivell, amb una gran projecció nacional i internacional així com d’altres amb molt potencial i cal que el govern municipal d’Igualada estigui al seu costat i els doni tot el suport”, defensen. Segons els republicans, el foment de la cultura ha de ser una prioritat per Igualada i això vol dir “apostar-hi, creure-s’ho i destinar-hi recursos”.

ERC Igualada proposa ajudar als músics locals amb espais de producció i realització, locals d’assaig, tallers i cicles musicals

Des d’Esquerra apunten que l’Ajuntament d’Igualada pot fer “molt” per ajudar als músics locals i proposen crear espais i iniciatives que els ajudin a projectar-se i a consolidar-se. En aquest sentit proposen “cicles de concerts, iniciatives musicals d’impuls local, creació de nous espais com tallers i locals d’assaig”. També reclamen que se’ls escolti “activament” i es treballi conjuntament amb les administracions públiques, per “consolidar i impulsar encara més un espai cultural en el que podem ser referents com a ciutat”. Perquè això sigui possible, apunten, “cal que el govern municipal s’ho cregui, hi aposti, tingui interès i faci la seva feina: ser útils i resoldre problemes”.

Els republicans recalquen que “seguirem escoltant, parlant i debatent amb els diferents sectors, col·lectius i entitats de la ciutat, per poder aportar solucions i presentar un projecte ambiciós i alhora possible, que afronti les necessitats de present i futur de la ciutat després de 12 anys d’inacció política per part del govern municipal”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*