Inici Destacats ERC reclama “màxima transparència” en l’adjudicació del quiosc del Parc Central

ERC reclama “màxima transparència” en l’adjudicació del quiosc del Parc Central

COMPARTIR

ERC Igualada reclama al govern de Marc Castells “màxima transparència” amb el concurs públic del bar/quiosc que s’instal·larà al Parc Central d’Igualada. Segons els republicans, és “imprescindible” que el govern municipal sigui “totalment transparent i esclareixi qualsevol ombra de dubte sobre el concurs públic que molts restauradors ens han dit que no coneixien”. En aquest sentit des d’Esquerra apunten que “tot el que fa referència a la lliure concurrència d’ofertes privades per un concurs públic s’ha de fer amb igualtat d’oportunitats i donant a conèixer, de manera activa per part del govern, tota la informació necessària”. Per això, des d’Esquerra “exigeixen” que el govern sigui totalment transparent i reclama que “es faci amb la màxima ètica i moral que pertoca”. El govern municipal ha defensat aquest dijous que el procés s’ha fet de forma “impecable”.

En aquest sentit des d’Esquerra troben “estrany” que el mateix moment que s’anuncia públicament que es farà aquest nou espai al parc central també s’anunciï que ja s’ha adjudicat a una empresa privada i asseguren que “l’ordre no hauria d’haver sigut aquest sinó que primer s’hauria d’haver anunciat públicament que es volia fer aquest nou espai de vins i tapes al parc central i posteriorment fer el concurs públic incentivant ofertes privades que, segons ens consta, se n’haurien presentat moltes per part de diferents restauradors si l’ajuntament ho hagués anunciat de manera activa”. Precisament per aquest motiu des d’ERC Igualada van demanar a la comissió corresponent de l’ajuntament “un informe de totes les accions de publicitat que es varen fer per anunciar el concurs, i si s’havia informat a tots els restauradors igualadins, directament o a través de l’associació del gremi de restauradors”.

Finalment des d’Esquerra reclamen “revisar tot el procediment” així com també demanen a govern que “siguin valents per admetre errors i els corregeixin” ja que “molta gent no ha entès com ha actuat el govern municipal en aquesta temàtica”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*