Inici Destacats ERC ratifica Enric Conill com el candidat per les municipals a Igualada

ERC ratifica Enric Conill com el candidat per les municipals a Igualada

COMPARTIR

L’assemblea local d’Esquerra Republicana d’Igualada, amb la participació de més de 100 militants, va proclamar dimecres passat al regidor republicà Enric Conill com a alcaldable per les properes eleccions municipals del 2019. Conill, de 37 anys i arquitecte amb despatx a la ciutat, és regidor d’Esquerra a l’ajuntament d’Igualada des del 2015 juntament amb Josep Maria Palau i Carolina Telechea.

Enric Conill va explicar que “la nostra voluntat és crear una alternativa amplia per la ciutat, que treballi per Igualada i al servei de les necessitats dels igualadins i igualadines” i que afronti “els reptes que tenim com a ciutat”. Conill també va destacar la “generositat” d’ERC en la seva aposta per obrir el partit “de bat a bat” i “sumar cada cop més gent per vertebrar un projecte transversal, aglutinador i amb voluntat de servei per tots els ciutadans”. Alhora, el regidor republicà també va apostar per una candidatura on es doni “continuïtat amb la feina que hem estat fent i que fins ara ha encapçalat el regidor Josep Maria Palau” a qui ha agraït “que al 2015 em vingués a buscar com a independent per formar part d’un projecte transformador i engrescador”. En aquesta línia, Palau ha volgut mostrar el seu “ferm compromís d’ajudar en tot el que calgui a la candidatura de l’Enric Conill, un perfil jove, preparat, solvent i amb molta capacitat d’aportar solucions efectives als reptes que tenim com a ciutat”.

Conill també ha reivindicat la feina feta durant aquests 3 anys “fent propostes i aportant solucions a les diferents problemàtiques de la ciutat”, i s’ha compromès a “seguir treballant per aconseguir un projecte de ciutat que respongui a les necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes d’Igualada”.

A l’assemblea també hi ha assistit la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, qui ha mostrat el seu “suport” a Enric Conill i la Diputada al Congrés dels diputats i companya del grup municipal d’ERC Carolina Telechea, qui ha destacat el seu “compromís absolut amb la ciutat d’Igualada i la comarca des del Congrés de Diputats”.

Per altra banda, Josep Maria Palau ha explicat les valoracions i els motius polítics, professionals i personals pels quals no encapçalarà de nou la candidatura republicana i ha destacat el “ferm compromís d’ajudar en tot el que calgui a la candidatura”.

FER UN COMENTARI

*