Inici Destacats ERC qüestiona els pressupostos de Piera per “errors i retallades”

ERC qüestiona els pressupostos de Piera per “errors i retallades”

COMPARTIR

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Piera ha qüestionat els pressupostos aprovats al darrer ple municipal, qualificats com “ambiciosos i socials” pel govern però en els que “es retallen 200.000 € i hi ha diversos errors, tal com ha reconegut la pròpia interventora de l’Ajuntament de Piera”, segons han exposat els republicans a través d’un comunicat.

Des d’Esquerra es va presentar un recull de diferents al·legacions i també suggeriments de millora relatius al Pressupost Municipal, les quals lamenten que el Govern no va tenir en consideració. Segons ERC hi ha “dues partides repetides, que ascendeixen a un total de 56.800 €, diners que es van proposar destinar a neteja viària i que el Govern va desestimar. La partida de Llei de Barris estava mal calculada, i s’ha adjudicat l’obra del carrer Baronia de Ca n’Aguilera, pel valor de 55.000 €, sense haver-hi partida. És a dir, s’adjudiquen unes obres sense saber si es podrien pagar i amb quins diners”.

El Govern també defensa que es tirarà endavant el projecte de l’Espai Jove, que disposa del projecte executiu i el pla d’usos aprovats a la tardor del 2021 per unanimitat del Ple. No obstant això, ERC apunta que els diners que hi destinen dels pressupostos son 1.000 €, el que per al republicans significa que “sent conscients de l’envergadura econòmica d’aquest projecte, arribem a la conclusió de que realment no el volen dur a terme”.

ERC recorda que el consistori té més de 22 milions d’euros de romanent, “estalvis que s’han de poder utilitzar pel bé de la vila, i en cap moment diuen si faran alguna actuació al respecte. Esperem que aquestes retallades i mala gestió econòmica es reverteixi, pensant en el bé dels vilatans i vilatanes de Piera”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*