Inici Destacats ERC i PSC recolzen els seus regidors a Masquefa per les acusacions...

ERC i PSC recolzen els seus regidors a Masquefa per les acusacions de mala gestió a l’Alzinar

COMPARTIR

Les direccions comarcals d’ERC i PSC han mostrat la seva confiança i recolzament als tres regidors de l’oposició de Masquefa que han estat assenyalats per l’alcalde com a responsables de la situació financera de l’entitat L’Alzinar.

Si bé des de l’ajuntament s’acusa als regidors d’ERC d’un acció duta a terme com a membres de l’Alzinar abans que aquests fossin càrrecs electes, la comarcal dels republicans confia plenament en els regidors Xavier Pérez i Oriol Satorre i els recolza davant aquestes acusacions, sense donar credibilitat a les acusacions que feia fa uns dies l’alcalde de Masquefa sobre la mala gestió de l’Alzinar.

Pel que fa el PSC, la Comissió Executiva dels Socialistes de l’Anoia dona tot el suport al regidor Daniel Gutiérrez i denuncia “l’ús antidemocràtic” dels mitjans públics de comunicació per part del govern de Masquefa, per la informació publicada al web municipal on el govern acusava tres dels actuals regidors de l’oposició de mala gestió al capdavant de l’Alzinar. El PSC sosté que a la notícia “apareix informació falsa sobre el regidor socialista de Masquefa, Daniel Gutiérrez, que atempta contra l’honorabilitat del càrrec electe”.

Gutiérrez ha emès un requeriment d’esmena a l’Ajuntament de Masquefa, al que se suma el PSC comarcal, que també “donarà suport a qualsevol acció legal que decideixi efectuar si l’Ajuntament de Masquefa no publica la rectificació requerida”.

El PSC també denuncia “l’ús privat, particular i manipulat que efectua el govern de Masquefa del servei públic de comunicació amb l’objectiu de condicionar el control que efectuen els nostres regidors”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*