Inici Política ERC presenta la seva candidatura a la Pobla amb la diputada al...

ERC presenta la seva candidatura a la Pobla amb la diputada al Congrés Carolina Telechea

COMPARTIR

El passat dissabte 18 de maig ERC de la Pobla de Claramunt va dur a terme la presentació de la seva candidatura a les eleccions municipals, en un acte que va servir per presentar les grans línies del programa i en el qual l’alcaldable Albert Duran va fer valer el seu compromís amb la Pobla que ha quedat palès al llarg de la seva activitat com a regidor en el darrer mandat.

Duran va deixar clar en el seu discurs que vol impulsar el canvi a la casa de la Vila, “un canvi en positiu, comptant amb la veu dels veïns i veïnes i sobretot amb la il·lusió de fer una Pobla millor per a tothom”.

L’acte va comptar amb la presència de Carolina Telechea, diputada al Congrés a Madrid, que va voler acompanyar i donar suport a la candidatura d’ERC. Telechea, que té vincles amb la Pobla, es va mostrar confiada en la possibilitat d’un canvi real a l’Ajuntament poblatà, de la mà dels republicans.

Al finalitzar tot l’equip de la candidatura i la diputada van estar compartint amb els veïns i veïnes assistents a l’acte un suca-mulla on de manera distesa es van poder intercanviar opinions. Aprofitant la presència de Telechea, i en ser preguntada per la situació dels companys i companyes empresonat i a l’exili, la diputada va comentar que “estan molt animats, encoratjats i sobretot il·lusionats amb els projectes que es presenten arreu del territori. Quan marxo de veure als nostres companys Oriol i Raül sempre em diuen el mateix: tingueu cura dels vostres veïns i estimeu-los, són la nostra força.”

La secció local d’ERC va organitzar diumenge una xerrada amb veïns del barri del Xaró, i dilluns al de les Garrigues, que han servit per escoltar les inquietuds dels veïns i s’han donat a conèixer les propostes per als barris que conformen el programa.

Esquerra tancarà la campanya a la Pobla el proper divendres dia 24 de maig, amb un Conta-Contes del llibre “Contes des de la presó” escrit per l’Oriol Junqueras i una xocolatada, un acte per a nens i grans que tindrà lloc a les 7 de la tarda, al Teatre Jardí.

FER UN COMENTARI

*