Inici Destacats ERC presenta la llista liderada per Enric Conill ‘preparada per governar Igualada’

ERC presenta la llista liderada per Enric Conill ‘preparada per governar Igualada’

COMPARTIR

Enric Conill ha fet pública la candidatura d’ERC Igualada per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La meitat dels integrants de la llista electoral són independents i compta amb el mateix nombre d’homes i de dones. L’alcaldable per ERC ha destacat que «presentem aquesta candidatura, plena de professionals i gent molt competent, preparada per governar Igualada i per fer possible un salt endavant com a ciutat”. Conill destaca que l’equip “està a punt per impulsar un projecte polític il·lusionant i modern per a la ciutat» i destaca «l’enorme transversalitat de la candidatura, amb persones molt diferents i provinents de diferents àmbits, però tots conjurats per fer una Igualada millor».

Com ja va anunciar ERC fa unes setmanes, l’històric dirigent del PSC Antoni Dalmau tanca la llista dels republicans. A les posicions finals també s’hi situen diversos exregidors d’ERC i l’actual regidora i candidata número 3 a les properes eleccions al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea.

Les persones que integren la llista:
1. Enric Conill
Llicenciat en arquitectura (2007) i postgrau en gestió urbanística. Casat i pare de 3 fills, és regidor de l’ajuntament d’Igualada des del 2015. Exerceix d’arquitecte amb despatx propi. Ha jugat a futbol a diferents clubs de la comarca i actualment juga als Veterans de l’Igualada.

2. Montse Argelich
Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments i amb un postgrau en Gestió integrada a l’empresa, ha treballat en diverses empreses com a responsable de gestió de qualitat i en seguretat alimentària. Actualment és autònoma i exerceix com a terapeuta a la ciutat d’Igualada i és la Presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada

3. David Prat
Ha estudiat un CFGS en Audiovisuals i grau universitari en Ciències Polítiques i de l’administració. Treballa a Barcelona en l’àmbit de la comunicació. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació de la comarca. És el portaveu del Jovent Republicà d’Igualada i membre de diverses entitats.

4. Iolanda Gandia
Treballa com a coordinadora dels serveis esportius de l’ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. També és membre de l’AMPA de l’escola Mowgli, membre de la junta del Club Handbol Igualada i membre de Dessota. Va ser nedadora d’elit, campiona de Catalunya i Espanya, membre de la selecció espanyola i membre de l’equip preolímpic

5. Joan Valentí
Actor. Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i té un màster en Gestió cultural. Protagonista i cocreador de diferents obres de teatre d’èxit com “Mort a les cunetes”, actualment també interpreta el “Pau” del Club Súper 3. Ha estat membre de l’Agrupació Sardanista, el Grup Gralla, Grup Rialles i impulsor del Teatre de l’Aurora – Unicoop Cultural

6. Cristina Navarro
Diplomada en Treball social, llicenciada en Sociologia. Actualment és tutora d’un programa de formació i inserció amb joves majors de 16 anys que no han graduat l’ESO.

7. Perejaume Ferrer
Politòleg, Tècnic Especialista en Desenvolupament econòmic local i promoció dels polígons industrials, soci d’Òmnium, portador dels gegants del Barri de Xauxa i membre de l’Executiva d’ERC Igualada.

8. Gabriela Lylia Basurto
Infermera holística. 29 anys. Ha treballat 8 anys com a tècnica d’infermeria en l’àrea ginecologia i obstetrícia de l’Hospital igualada. Membre de les associacions Oceano i altres entitats que treballen per la inclusió i la lluita contra el racisme i la xenofòbia.

9. Roger Roca
Ex-esportista professional i Campió del món de duatló.

10. Núria Ramon
Mestra de primària, musica i anglès i actualment directora de l’escola Gabriel Castella i Raich d’Igualada.

11. Àngel Asensi
Metge oftalmòleg. Independent i independentista, simpatitzant d’ERC des de la facultat. Soci d’Òmnium, ANC i Plataforma per la llengua.

12. Laura Farreras
Periodista especialitzada en comunicació corporativa, protocol, relacions institucionals i esdeveniments. Treballa al departament de comunicació d’una empresa del sector serveis. És la cap de colla del Ball de Pastorets d’Igualada i jugadora del sènior femení de l’Òdena CB

13. Joan Teixidó
Director tècnic en una empresa dedicada al sector dels equips d’impressió i ofimàtica. Vicepresident de la Penya blanc i blava d’Igualada.

14. Mònica Morros
Politòloga i actualment cap de relacions institucionals del gabinet de la consellera de Salut. Responsable d’equitat de gènere a ERC Nacional (2016-2018). Membre del jovent republicà i de l’executiva d’ERC Igualada.

15. Josep Maria Colomé
Enginyer Superior de Telecomunicacions i MBA, Màster Direcció i Administració d’Empreses especialitzat en Marketing

16. Maria Fernández
Diplomada en infermeria i directora del consorci sociosanitari de Santa Coloma de Queralt

17. Joan Mangues
Estudiant de Ciències Polítiques a la UB. Militant del Jovent Republicà, i soci d’Òmnium. Durant molts anys ha participat a entitats esportives de la ciutat. Activista a les xarxes socials.

18. Sussana Campo
Infermera especialista en pediatria. Casada i mare de 2 fills.

19. Josep Maria Palau
Politòleg, subdirector General de Gestió Econòmica al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, regidor i portaveu d’ERC a l’ajuntament d’Igualada (2015-2019) i alcalde de Jorba (2003-2015).

20. Gemma Balsells
Mestra de l’escola Garcia Fossas on hi ha desenvolupat diferents càrrecs. Participa com a voluntària en diverses iniciatives socials.

21. Antoni Dalmau
Escriptor i historiador. Històric dirigent del PSC, va ser President de la Diputació de Barcelona, Vicepresident del Parlament i regidor a l’ajuntament de Barcelona i Igualada

Seguidament també conformaran la llista de suplents Carolina Telechea, Joan Requesens, Isabel Caballero, Sergi Guillén, Eulàlia Closa, Jordi Besa, David Tarrida, Paula Berrocal i Lluís Segura.

FER UN COMENTARI

*