Inici Destacats ERC presenta el seu candidat a l’alcaldia de Masquefa, Roger Vázquez

ERC presenta el seu candidat a l’alcaldia de Masquefa, Roger Vázquez

COMPARTIR

El dissabte 8 d’octubre, a les 12 del migdia, a la plaça Josep Maria Vila (de l’estació), tindrà lloc la presentació del candidat a l’alcaldia de Masquefa, Roger Vázquez Claravalls, en un acte que comptarà amb la presència de la consellera Laura Vilagrà i la diputada Carolina Telechea.

A principis de juliol, els militants, simpatitzants i amics de la secció local d’Esquerra Republicana a Masquefa van elegir Roger Vázquez Claravalls com a alcaldable de la formació per a les eleccions municipals de 2023, en un acte en què va exposar les línies clau «d’un projecte que parteix d’un full en blanc i que ha de conèixer totes les realitats de Masquefa, amb la voluntat de sumar des de l’honestedat i la transparència».

Amb l’inici del curs polític, arriba la posada de llarg d’aquesta elecció amb la presentació pública de l’alcaldable, que tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre, a les 12 del migdia, a la plaça Josep Maria Vila (de l’estació), i comptarà amb les intervencions de Laura Vilagrà Pons, consellera de la presidència de la Generalitat de Catalunya, i Carolina Telechea Lozano, diputada i portaveu adjunta del grup republicà al Congreso de los Diputados. També hi prendrà part Ricard Vinyets Cid, president de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Masquefa.

Vázquez Claravalls té 24 anys i viu a Masquefa des de ben petit. La seva etapa formativa va començar a l’Escola El Turó i l’Institut de Masquefa i és graduat en Gestió i Administració Pública i màster en Estudis Jurídics Avançats, amb menció en Dret públic. En l’àmbit professional, desenvolupa la seva activitat com a tècnic superior de la Generalitat de Catalunya. Participa activament de la vida i del teixit associatiu local, en especial, des del vessant cultural: és el president de la Colla Gegantera de Masquefa i l’autor del llibre Els Gegants de l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*