Inici Política ERC La Pobla posa en valor la Deixalleria municipal i es compromet...

ERC La Pobla posa en valor la Deixalleria municipal i es compromet a millorar l’entorn

COMPARTIR

La candidatura d’ERC de La Pobla de Claramunt va realitzar dissabte una acció a la Deixalleria Municipal situada a l’entrada del polígon industrial “Plans d’Arau” en ocasió del “Clean-up day”, per posar en valor aquesta instal.lació al mateix temps que es compromet a millorar-ne el seu entorn, “molt descuidat com a conseqüència de l’incivisme i la desídia del govern municipal”, segons els republicans.

L’acció ha consistit en el lliurament a la Deixalleria, de tots els cartells i material reciclable que ERC va utilitzar a la campanya electoral de les passades Eleccions Generals del 28 d’abril. El cap de llista i candidat a l’Alcaldia de la Pobla, Albert Durán, ha explicat que “el material està realitzat en polipropilé i brides plàstiques, quelcom que és cent per cent reciclable i que mereix ser classificat i reutilitzat posteriorment”.

Al mateix temps, l’acció ha servit per denunciar el “lamentable” estat de l’exterior de la Deixalleria, on s’acumulen deixalles de diversos tipus. “Si governem, ens comprometem a trobar una solució a aquest problema, incrementant la seguretat de l’entorn i establint una entesa ràpida i efectiva amb l’empresa responsable de la recollida”.

Propers Actes de la Candidatura d’ERC Pobla de Claramunt

La candidatura d’ERC a les eleccions del 26M ha preparat tres activitats per a aquesta campanya electoral. Així, el proper dissabte 18 de maig a les 7 de la tarda, al Teatre Jardí, es farà la presentació de la candidatura amb la presència de la Diputada al Congrés de Madrid, la igualadina Carolina Telechea.

Diumenge 19 de maig, a les 12.30 del migdia, hi haurà una xerrada amb els veïns al Parc Infantil del Xaró. En tots dos actes es farà un vermut per a tothom.

Finalment, el divendres 24 de maig es tancarà la campanya amb un Conta-Contes i una xocolatada a les 7 de la tarda, al Teatre Jardí.

Per més informació es pot contactar al correu electrònic lapobladeclaramunt@esquerra.cat

FER UN COMENTARI

*