Inici Destacats ERC Piera reclama una comissaria de Mossos al conseller d’Interior

ERC Piera reclama una comissaria de Mossos al conseller d’Interior

COMPARTIR

Els republicans de Piera van organitzar una trobada amb el Conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i representants de barris per abordar diferents temes de seguretat que preocupen a la vila.

La jornada es va centrar en la seguretat a Piera, tractant diverses problemàtiques com ara les plantacions de marihuana, la seguretat ciutadana, les ocupacions i els pisos buits de grans tenidors, i la falta d’agents de policia, així com la demanda històrica d’una comissaria de Mossos d’Esquadra al municipi.

En aquest sentit, des d’Esquerra de Piera reclamen de nou la necessitat d’una comissaria de Mossos d’Esquadra a Piera, perquè actuï com a referent a l’Anoia-Sud. Sobre aquest tema el Conseller d’Interior ha explicat que «posar una comissaria a Piera té sentit i és coherent”. Alhora afegeix que “fa 6 anys que no s’amplia la plantilla de Mossos d’Esquadra a tot Catalunya. A partir d’ara, cada any incorporarem 800 agents per a dotar de múscul tot el territori. Un cop tinguem el personal, podrem fer la infraestructura. Fer una comissaria buida i no tenir agents, no tindria sentit». Referma així el seu compromís amb la seguretat a Piera i a l’Anoia-Sud. Així com el conseller es va mostrar compromès en continuar fent un seguiment de la seguretat a la zona i ampliar les comunicacions amb els veïns i veïnes de barris i pobles.

Aquesta trobada, a la que també va ser-hi present la Diputada al Congrés dels Diputats Carolina Telechea i van assistir-hi una vintena de persones, segueix el model que defensen els republicans d’apropar els alts càrrecs als ciutadans i propiciar trobades entre veïns i veïnes i representants polítics per seguir treballant conjuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*