Inici Destacats ERC organitzarà un debat amb les entitats culturals d’Igualada

ERC organitzarà un debat amb les entitats culturals d’Igualada

COMPARTIR

ERC Igualada organitza un debat cultural amb diferents entitats de la ciutat el proper dimecres 7 de juliol a les 19.30h, al museu de la pell. Aquest debat comptarà amb la participació de diverses entitats per tal de parlar i debatre sobre l’àmbit cultural de la ciutat i que pretén “escoltar i generar debat amb aquells agents culturals que dinamitzen Igualada i que l’enriqueixen amb la seva implicació”. Els republicans expliquen que “en els darrers 10 anys el govern municipal no ha impulsat un debat d’aquestes característiques, escoltant a tothom i construint espais per tal de posar en comú les necessitats que té tant Igualada com el moviment cultural de la ciutat” i asseguren que això és així perquè “el govern no té un projecte cultural per Igualada i tampoc veiem cap interès en escoltar a les entitats”.

En aquest sentit des d’ERC apunten que “la capitalitat de la cultura catalana, que acollirà Igualada a l’any 2022, no pot ser de nou un element de màrqueting i propaganda de l’alcalde de la ciutat sinó que ha de ser el pretext i el context per tal d’impulsar un projecte cultural de ciutat, que escolti i tingui en compte al sector, a la ciutadania i a les necessitats culturals de la ciutat”.

Des d’Esquerra asseguren que “malgrat que això no ho fa el govern municipal, creiem que és molt necessari generar i crear aquests espais de trobada i debat, fòrums culturals amb les entitats i els agents culturals d’Igualada que posin en comú les fortaleses i necessitats” així com “volem escoltar a tothom, parlar amb tothom i construir espais de treball que són necessaris i importants per encarar els reptes de futur que tenim”.

El debat es celebrarà el proper dimecres 7 de juliol a les 19.30h al Museu de la Pell d’Igualada. Cal enviar un mail a igualada@esquerra.cat per inscriure’s.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*