Inici Destacats ERC ofereix a Junts per Catalunya compartir la presidència del Consell Comarcal...

ERC ofereix a Junts per Catalunya compartir la presidència del Consell Comarcal de l’Anoia

COMPARTIR

El grup d’ERC al Consell Comarcal de l’Anoia ha ofert al grup de Junts per Catalunya de reeditar el pacte de govern que mantenen des del 2007. L’oferta inclou compartir la presidència durant dos anys, segons han explicat aquest dimecres en roda de premsa el president de l’executiva d’ERC a l’Anoia i vicepresident en funcions del Consell Comarcal, David Alquézar, i el portaveu del grup comarcal, Jordi Badia.

“Hi ha dues raons que expliquen aquest oferiment. Primer, que el pacte ha funcionat bé durant aquests anys, amb l’impuls de projectes com la recollida selectiva porta a porta o la consolidació del Campus Motor de Castellolí, i, segon, que ERC i JxCat tenen 28 de les 33 alcaldies de l’Anoia”, segons ha explicat Jordi Badia.

El portaveu republicà ha explicat que ERC ha complert “al cent per cent” el compromís de respectar la llista més votada en cada municipi. En referència al cas de La Pobla de Claramunt, en què el regidor republicà va desobeir el mandat del partit, “l’executiva va prendre la mesura disciplinària corresponent”.

Badia ha explicat que “no preveiem obstacles per poder tancar l’acord les pròximes setmanes”, de cara a la constitució del Consell Comarcal a mitjans de juliol.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*