Inici Destacats ERC Masquefa reclama més presència policial al conseller d’Interior

ERC Masquefa reclama més presència policial al conseller d’Interior

COMPARTIR

«La seguretat ens preocupa molt i no creiem en la demagògia política; per aquest motiu, ens hem reunit amb el conseller Elena i li hem traslladat la sensació d’inseguretat que pateixen els nostres veïns i veïnes de Masquefa i de l’Anoia Sud». Amb aquestes paraules, l’alcaldable de Masquefa per Esquerra Republicana de Catalunya, Roger Vázquez Claravalls, feia valoració de la reunió amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.

La trobada amb el conseller, va servir per intercanviar opinions i certeses sobre la construcció de la comissaria a l’Anoia Sud. Esquerra Masquefa defensa que és necessari dotar-los d’aquesta infraestructura, que a més a més genera una clara demanda social. Així i tot, Vázquez explica «però, compte, una comissaria sense Mossos, no ens soluciona res. Li hem demanat al conseller més agents, més recursos i més proximitat; en definitiva, més seguretat».

En aquest sentit, el conseller Elena va explicar que ara mateix, no hi ha prou agents a Catalunya per obrir noves comissaries i que, de fet, quan va ser nomenat al capdavant del departament d’Interior es va trobar que feia 6 anys que no es convocaven places de Mossos d’Esquadra. Donada aquesta situació, a la qual se li suma una sensació d’inseguretat generalitzada, cal convocar places d’agents i llavors, quan Catalunya tingui prou Mossos d’Esquadra per cobrir el país, construir comissaries. En paraules del conseller: «té sentit i és coherent fer una comissaria a l’Anoia Sud, però fa 6 anys que no s’amplia la plantilla de Mossos. A partir d’ara, cada any incorporarem 800 agents per arribar millor a tot el territori. Un cop tinguem el personal, podrem fer la infraestructura»

Vázquez-Claravalls, va demanar al conseller Elena que mentrestant no arribi el moment de construir una nova comissaria a l’Anoia Sud, el departament d’Interior repensi el mapa de comissaries de referència. «Masquefa no ha de dependre de la comissaria d’Igualada, tenint Sant Sadurní d’Anoia o Martorell més a prop». També li va demanar més presència policial, més assistència i més coordinació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*