Inici Societat ERC lliura 3 lectors de xips d’animals pels vehicles de la Policia...

ERC lliura 3 lectors de xips d’animals pels vehicles de la Policia Local de Vilanova del Cami

COMPARTIR

El grup municipal d’ERC a Vilanova del Camí, format pels tres regidors, David Roig, Glòria Vilà i Marc Bernáldez han fet entrega aquesta setmana dels 3 lectors de xips, comprats amb les aportacions que l’ajuntament fa en concepte d’indemnitzacions als regidors cada dos mesos per participació als plens.

Aquesta acció dels tres regidors s’emmarca dins de l’actuació proposada pels republicans al pressupost del 2019, el sistema d’identificació d’ADN per les defecacions dels gossos. Així, 5 cotxes de la policia local disposen de lectors de xips, fet que permetrà agilitzar la identificació i retorn als propietaris de l’animal.

Glòria Vilà, remarca: “Juntament amb els meus companys, Marc i David, estem treballant en pro del benestar animal del municipi, demanant de revisar molt assíduament l’ordenança de tinença d’animals i buscant sempre l’equilibri entre el benestar animal i el benestar de totes les veïnes del municipi, treballant a peu de carrer amb voluntàries que cuiden colònies de gats, fent pedagogia a la gent que encara no entén per quin motiu s’ha dut a terme la identificació i analítica d’ADN a tots els gossos del municipi.”

Els tres regidors remarquen la satisfacció que malgrat la pandèmia, en dos anys de govern de PSC i PDeCAT, han pogut tirar endavant propostes que duien al programa electoral, “amb esforç i dedicació. Sempre amb intenció i actitud oberta de seure a taula per a negociar i treballar de manera conjunta totes les propostes, pressupostos i actuacions que s’han dut a terme en els darrers dos anys de mandat”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*