Inici Destacats ERC lamenta la ‘judicialització’ i ‘desgovern’ de Cabrera d’Anoia

ERC lamenta la ‘judicialització’ i ‘desgovern’ de Cabrera d’Anoia

COMPARTIR

El grup municipal d’Units per Cabrera – ERC a l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia ha lamentat “la judicialització de la gestió del govern municipal”, després que l’alcalde Salustià Monteagudo (PSC) hagi denunciat el seu exsoci de govern, el regidor José Fernández. Tots dos van declarar davant dels Jutjats d’Igualada a finals del mes d’abril.

Els desacords polítics entre tots dos van portar al trencament i Fernández va impulsar una moció de censura el mes d’agost de 2016 que va acabar retirant. El seu partit, ICV, el va expulsar després de l’episodi i Fernández es manté des de llavors com a regidor no adscrit. L’alcalde l’acusa, a més, d’haver-li volgut vendre l’acta de regidor per 15.000 euros, un fet que Fernández nega.

Units per Cabrera – ERC va donar suport a la frustrada moció de censura, però ara “es desmarca totalment dels darrers fets” i critica a través d’un comunicat que la crisi política al municipi “és només un exemple del desgovern que s’està vivint”. Els republicans lamenten especialment “la mala gestió” del govern, ara format en minoria per PSC i el regidor del partit independent GVSCA.

El regidor José Fernández va explicar en aquest diari que tot plegat era “una represàlia per haver estat l’únic en aquest ajuntament que li ha plantat cara a l’alcalde”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*