Inici Destacats ERC i Junts per Piera reediten el seu pacte de govern

ERC i Junts per Piera reediten el seu pacte de govern

COMPARTIR

ERC i Junts per Piera han fet públic el seu acord per governar el municipi durant els propers anys. ERC va obtenir 1.783 vots i 5 regidors, mentre Junts per Piera va obtenir 1.342 vots i 4 regidors com a tercera força més votada, darrera del PSC. Amb nou regidors sumen majoria absoluta i podran reeditar el pacte amb el que han governat “mantenint la mateixa distribució de regidories”
del darrer mandat, segons han fet públic en un comunicat.

L’alcaldia, però, no serà compartida i correspondrà a Jordi Madrid (ERC) durant els quatre anys. Les dues formacions volen continuar els projectes iniciats durant el darrer mandat i donar sortida als seus programes electorals on apareixen “moltes propostes comunes”. ERC i Junts per Piera es refermen en “el compromís nacional” envers “la democràcia i la llibertat”. Tot plegat “amb l’esperit treballador i la bona sintonia que ja han mostrat”, segons el comunicat.

L’oposició la liderarà el PSC, amb quatre regidors, i la completaran quatre formacions amb un regidor cadacuna: Ciutadans, Ara és demà, CUP -que entra per primer cop al consistori- i PP.

FER UN COMENTARI

*