Inici Destacats ERC Igualada no donarà ‘cap xec en blanc’ a Marc Castells i...

ERC Igualada no donarà ‘cap xec en blanc’ a Marc Castells i seguirà explorant ‘totes les vies’

COMPARTIR

Després que Marc Castells anunciés aquest dimecres que havia ofert un pacte de govern als republicans, ERC ha expressat a través d’un comunicat que no donaran “cap xec en blanc per investir al candidat de Junts per Igualada”. La formació liderada per Enric Conill assegura que “abans de parlar del càrrec que vol ocupar el candidat de junts per igualada s’ha de parlar del futur d’Igualada i de què es vol fer en els propers 4 anys” ja que “Igualada ha de fer un pas endavant per millorar la vida dels ciutadans, per planificar el futur i per afrontar els reptes de ciutat”. En aquest sentit els republicans matisen que “qui no estigui disposat a parlar de propostes i programa, que no compti amb ERC”. Esquerra Republicana planteja “11 propostes imprescindibles per fer avançar i progressar Igualada” i assegura que “qui vulgui els vots d’ERC per ser investit alcalde, primer s’ha de comprometre amb propostes i programa. No farem cap acte de fe”. Entre aquestes propostes hi ha “la rebaixa d’impostos, els 150 pisos de lloguer accessible, la millora del transport públic, el POUM o l’augment de les polítiques de justícia social, entre d’altres”.

Alhora Esquerra assegura que “ja vam dir a Junts per Igualada que si volien el nostre suport havien de fer una proposta seriosa i que contempli mesures concretes per Igualada” i per tant “si volen el nostre suport que s’assentin a parlar i facin una proposta concreta i detallada perquè la puguem estudiar”.

Esquerra “no descarta res” i seguirà explorant “totes les vies”

ERC assegura que “descriptivament els resultats electorals i els ciutadans han dibuixat una majoria alternativa al govern actual, una majoria progressista que suma majoria absoluta”. Per aquest motiu ERC “no descarta res” i seguiran “explorant totes les vies per tal de fer avançar i progressar Igualada” i amb l’objectiu d’aconseguir que Igualada “faci un pas endavant” i “afronti els reptes que fins ara no s’han afrontat”.

1 COMENTARI

  1. Ja seria hora de treure de la cadira aquest noiet que viu amb l’esquena dreta desde l’adolescencia arrossegant-se per l’erari public. Convé foc nou amb qui sigui pero bandejar d’una vegada aquesta vergonya d’utilitzar l’Ajuntament per benefici propi, quan es de tothom. A veure si es veritat i el col.loqueu fora del silló.

FER UN COMENTARI

*