Inici Destacats ERC Igualada inicia trobades per redactar el programa electoral

ERC Igualada inicia trobades per redactar el programa electoral

COMPARTIR

Esquerra Igualada va celebrar una trobada amb l’objectiu de reunir veïns i veïnes de tots els àmbits de la ciutat i escoltar propostes per incorporar al programa electoral de les pròximes eleccions municipals. Alba Vergés i Enric Conill van liderar la jornada de treball que va servir per sumar noves idees al projecte republicà de canvi per a la ciutat d’Igualada. Tanmateix, Vergés va recordar que tot aquest treball se suma al ja fet anteriorment per tot el grup municipal al llarg dels darrers tres anys i també per totes les trobades fetes amb associacions veïnals, entitats o la trobada amb la gent gran de fa unes setmanes.

L’objectiu d’Esquerra, segons van detallar Vergés i Conill, és el de comptar amb la veu i les idees del màxim de gent possible. Per tal de fer-ho realitat, Esquerra ha creat un total de sis sectorials que amb el tret de sortida de diumenge ara engegaran dos mesos de treball i redacció de propostes. L’objectiu d’ERC Igualada és el de complementar totes les propostes que porten exposant els darrers anys amb noves idees adaptades al context canviant de la ciutat i la conjuntura socioeconòmica. En el seu torn, Enric Conill, ha volgut lamentar que el govern de Castells malauradament no ha resolt cap gran repte en les darreres legislatures i que la ciutat s’ha quedat “aturada en el temps”. Conill creu que és urgent i necessari que Igualada afronti amb determinació els debats i les problemàtiques com la gestió dels residus, l’habitatge, els impostos, la transformació del barri del Rec, la remodelació del mercat de la Masuca, el transport públic, la pobresa energètica o el servei de l’aigua. “Reptes que ja tenia Igualada fa 4 anys, i que el govern municipal no ha tingut valentia ni capacitat per afrontar”.

Des d’Esquerra asseguren que presentaran propostes, idees i projectes que responguin a les necessitats de la ciutat i que, alhora, estaran fets a través d’un procés participatiu on es vol escoltar a tothom i comptar amb la participació de centenars de persones. Per això més enllà dels treballs sectorials també iniciaran trobades amb entitats, col·lectius, agents i veïns i veïnes per poder elaborar un programa electoral útil per al a gent.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*