Inici Destacats ERC Igualada culmina la elaboració del seu programa electoral

ERC Igualada culmina la elaboració del seu programa electoral

COMPARTIR

La candidatura encapçalada per l’arquitecte i regidor, Enric Conill, ha tancat el seu programa electoral després de 3 mesos de trobades temàtiques amb professionals de cada àmbit. El programa ha estat elaborat de manera participativa i han reunit a més de 150 igualadins i igualadines que han donat el seu punt de vista sobre les necessitats de la ciutat.

Els àmbits de treball en els que s’ha participat han estat ensenyament, acció social, salut, cultura, esports, igualtat, hisenda i dinamització econòmica, urbanisme, gent gran, joventut i nova ciutadania. El cap de llista dels republicans, Enric Conill, assegura que “presentarem propostes pensades i fetes per molts ciutadans que han col·laborat en construir un projecte ambiciós per Igualada” així com ha destacat que el programa “tindrà propostes molt interessats, innovadores i alguns d’elles pioneres per tal d’afrontar els reptes de present i de futur que tenim com a ciutat”. Paral·lelament des dels responsables de barri del partit també s’ha “estudiat i elaborat propostes a cada barri per dotar-lo de més equipaments i per solucionar problemes que el govern no ha resolt durant tots aquests anys” i des d’ERC asseguren que “a tots i cadascun dels barris de la ciutat tenim idees i projectes per fer amb la vocació de construir una ciutat equilibrada, relligada i amb igualtat d’oportunitats”.

En les properes setmanes els republicans seguiran anunciant propostes i faran públic tant el seu programa electoral com també la transformació i modernització que ha treballat durant mesos la candidatura.

FER UN COMENTARI

*