Inici Destacats ERC Igualada es compromet a seguir treballant per la ciutat i per...

ERC Igualada es compromet a seguir treballant per la ciutat i per aconseguir que el seu projecte “compti amb més suports”

COMPARTIR

La candidatura d’ERC a Igualada ha valorat a través d’un comunicat els resultats de les eleccions municipals del passat diumenge, en què van passar de 5 a 3 regidors i de segona a tercera força del consistori.

Des d’Esquerra valoren que “hem apostat per un canvi de govern a la ciutat que no ha estat possible, malgrat l’esforç i el treball que hem esmerçat en aquest projecte del qual estem orgullosos i orgulloses i que 2400 veïns i veïnes han recolzat i a qui els estem enormement agraïts i agraïdes. Sense cap mena de dubte seguirem treballant per Igualada, per fer una ciutat millor i per aconseguir que el projecte d’ERC compti amb més suports”.

La formació també vol fer un agraïment “molt especial” a tots els candidats i candidates d’ERC Igualada, el 50% dels quals provenien de fora del partit, així com els voluntaris i voluntàries, que han treballat “amb esforç, il·lusió i tenacitat per Igualada i la nostra gent i que tenen el compromís i les ganes de seguir treballant per la ciutat”.

ERC Igualada afegeix que “els resultats d’Esquerra Republicana a arreu de Catalunya i a la majoria de municipis i ciutats mitjanes i grans no han estat bons. És evident que la dinàmica a tot el país ha estat la mateixa i ERC ha perdut suports. Malgrat això, Igualada ha estat una de les ciutats mitjanes on més suport ha obtingut Esquerra, amb un 14% dels vots, per sobre de la gran majoria de les altres ciutats mitjanes”.

Finalment, els republicans lamenten que l’abstenció hagi crescut a Igualada i a arreu del país i consideren que “això ha de portar-nos a tots els partits polítics a fer una reflexió profunda sobre la desafecció i la pèrdua de confiança, especialment els partits independentistes”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*