Inici Destacats ERC escalfa motors a Vilanova del Camí per a les eleccions municipals

ERC escalfa motors a Vilanova del Camí per a les eleccions municipals

COMPARTIR

El passat diumenge 10 de juny, el grup d’Esquerra Republicana de Vilanova del Camí va participar en una sessió de treball on van realitzar diferents dinàmiques per començar a definir els eixos del programa electoral i buscar la fórmula per millorar Vilanova.

La trobada -que ha inclòs dinàmiques, sessions de treball i debat- s’ha caracteritzat per la quantitat d’idees que tots els participants van aportar per posar la llavor d’un nou projecte municipal que pretén representar tots els veïns del poble.

En aquesta jornada també s’ha volgut plasmar la feina constant que fa Esquerra Republicana des de l’oposició, i les ganes de reprendre els projectes que van haver de quedar a mitges en aquest mandat per manca de temps.

Es van tractar temes que interessen i afecten directament els vilanovins en el seu dia a dia, i van sortir propostes molt interessants per fer de Vilanova una ciutat més amable pels seus veïns.

La regidora, Meritxell Humbert, reconeix que la situació és complicada, però seguiran treballant per millorar els resultats i obtenir més dels dos regidors que tenen ara.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*