Inici Destacats ERC dóna suport al nomenament de Joan Serra com a càrrec de...

ERC dóna suport al nomenament de Joan Serra com a càrrec de confiança i es qüestiona el de Servitje

COMPARTIR

ERC d’Anoia i Igualada valora positivament que el govern hagi decidit comptar amb Joan Serra -alcalde de Castellolí per ERC – com a responsable de la Captació d’Inversions d’Igualada. Els republicans argumenten que el càrrec que Serra ocupava a la junta de govern per l’oficina de Captació d’Inversions de la Mancomunitat de la Conca Òdena ” ja s’encarregava de gran part de la feina que se li encomana ara per part del govern municipal”. Consideren que Serra té l’experiència adequada pel lloc que ocupen i destaquen la seva elecció com “un encert” malgrat que recorden que “discrepen en moltes de les accions que el govern pren”.

En canvi, l’oposició es qüestiona si Jordi Servitje és el perfil adequat per ser davant de pla de millora dels barris i promoció turística d’Igualada i  “lamenten” que “Convergència i Marc Castells no tinguin a ningú a la ciutat per responsabilitzar-se de l’estat dels barris d’Igualada i acabin posant a un alcalde del seu partit per fer aquesta feina”. ERC destaca que defensen que l’elecció d’un càrrec de confiança ha d’anar lligada a criteris professionals i no a afiliacions polítiques.

Els republicans també afirmen que “estenem la mà amb tot allò que calgui al govern d’Igualada per contribuir en la promoció i dinamització de la ciutat”.
Es va conèixer ahir que Joan Serra i Jordi Servitje serien els nous càrrecs de confiança que es van aprovar al ple del 26 de juliol, quan encara no se’n coneixia la identitat. ERC va abstenir-se i va coincidir amb la CUP al matisar que la captació d’inversions s’havia confiat a l’Oficina que va impulsar la Mancomunitat el 2014.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*