Inici Destacats ERC demana explicacions per les 27 beques menjador denegades per l’Ajuntament d’igualada

ERC demana explicacions per les 27 beques menjador denegades per l’Ajuntament d’igualada

COMPARTIR

Esquerra Republicana demana explicacions al govern de la ciutat per les 27 beques menjador que no es van atorgar per “manca de pressupost”, tal i com va denunciar recentment la CUP. Els republicans es pregunten “com pot ser que Igualada sent la ciutat mitjana amb els impostos més alts de Catalunya el govern digui que no hi ha diners per 27 beques menjador?” i apunten que “el govern es gasta 35.000€ en una inauguració de 3 hores però diu que no té diners per assegurar un àpat als infants que ho necessiten”.

ERC demana al govern municipal “un compromís ferm amb la gent que més ho necessita” i que es deixi de “gastar diners de tots en propaganda”.

En aquest sentit, des d’Esquerra “lamenten” que totes les propostes que ha fet ERC hagin estat “ignorades” per part del govern i asseguren que amb aquestes 27 beques menjador denegades es “constata” la “poca o nul·la voluntat del govern municipal per garantir la igualtat d’oportunitats a la nostra ciutat”

ERC lamenta que les seves propostes “són ignorades per part del govern”

El grup municipal d’Esquerra ha proposat cada any un pressupost alternatiu que ha estat “ignorat per part del govern” i on es proposava “una aposta molt més gran en l’àmbit del serveis socials i l’ensenyament per ajudar a aquella gent que més ho necessita”. Alhora, els republicans també van proposar uns impostos “més progressius” per tal que “qui té més pagui més i qui té menys pagui menys” i precisament aquesta aposta “per la justícia social” és la que ha de garantir que “ningú a Igualada es quedi enrere. No pot ser que tinguem una ciutat amb dues velocitats diferents. És inadmissible que a Igualada no es pugui garantir un àpat a 27 infants de la ciutat. Si els impostos que paguem no es dediquen a això, llavors per què serveixen?”. Finalment, Esquerra assegura que “insistirà” per aconseguir “una ciutat més justa, amb igualtat d’oportunitats i on no es deixi a ningú enrere”.

FER UN COMENTARI

*