Inici Destacats ERC i CUP reediten el seu pacte de govern a Capellades

ERC i CUP reediten el seu pacte de govern a Capellades

COMPARTIR

ERC i Vila de Capellades-CUP, després de les negociacions de les darreres setmanes, han tancat un pacte de govern per als pròxims 4 anys, amb l’alcaldia que serà per al cap de llista d’ERC, Salvador Vives.

El passat 26 de maig ERC va guanyar les eleccions obtenint 5 regidors i la segona força més votada va ser Vila de Capellades-CUP amb 3 regidors. Junts representen més del 57% del votants i, per tant, totes dues formacions entenen que és de responsabilitat formar un acord conjunt.

En el repartiment de regidories s’ha tingut en compte el treball iniciat en l’anterior legislatura. En aquest sentit, per a poder donar continuïtat als projectes, VdC-CUP mantindria regidories que ja van ser de la seva responsabilitat durant aquest darrer mandat més la de Transparència, que ara realitzaran entre els 3 regidors d’aquesta formació. Tota la resta les assumiran els 4 regidors i l’alcalde d’ERC. En aquest sentit, doncs, “es vol donar continuïtat als projectes ja iniciats per totes dues formacions i engegar noves accions que de ben segur faran de Capellades una vila amb mirada de futur”, segons exposen les dues formacions a través d’un comunicat.

ERC i VdC-CUP afegeixen que “s’han buscat tots aquells punts comuns de programa electoral i, envers a aquests, s’han establert línies de treball per a aconseguir una millora en tots els àmbits. Entre aquestes es destaquen acords en matèria d’espai públic, promoció turística, habitatge, educació, esports, economia, joventut, acció social i participació ciutadana”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*