Inici Destacats ERC considera ‘un triomf de la ciutadania’ que no s’acabi fent un...

ERC considera ‘un triomf de la ciutadania’ que no s’acabi fent un polígon a Can Titó

COMPARTIR

El grup municipal d’ERC a Vilanova del Camí considera “un triomf de la ciutadania” el fet que el govern del municipi hagi anunciat que no es farà cap polígon a la zona de Can Titó. Un projecte que, per als republicans, era “un despropòsit” i “un projecte especulatiu que, valent-se de promeses de difícil compliment, sentenciava una zona verda tant natural com productiva”.

A través d’un comunicat, ERC assegura que “el govern de Vilanova n’era un clar defensor i, malgrat ha intentat desplaçar la responsabilitat cap a la Generalitat, ara es posa en evidència: com el govern de Vilanova es retira, la Generalitat necessita buscar alternatives”.

Els republicans vilanovins acusen el govern municipal d’haver estat “opac” i d’haver donat resposta “amb evasives i dilacions les demandes d’informació”.

Per a ERC, “cal buscar solucions de dinamització del territori i creació de llocs de treball que no depenguin de l’augment de sòl industrial sinó de l’aprofitament dels recursos existents, repensant el model agro-urbanístic i potenciant el producte de proximitat” i, en aquesta línia, proposa iniciar un procés participatiu “que culmini amb un pla especial de protecció i dinamització del patrimoni natural, agrícola i cultural del municipi. Amb això volem aconseguir que els valors del territori, que la ciutadania s’ha fet seus i ha defensat, no tornin a ser amenaçats més endavant, sinó que es mantinguin i se’ls doti de vitalitat”.

FER UN COMENTARI

*