Inici Destacats ERC considera que el govern de Marc Castells ‘fa aigües’ arran de...

ERC considera que el govern de Marc Castells ‘fa aigües’ arran de la dimissió de Marisa Vila

COMPARTIR

Esquerra Republicana d’Igualada demana explicacions a l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, arran de la dimissió de la regidora d’Ensenyament i Joventut, Marisa Vila, i consideren “molt greu” que s’hagi arribat en aquesta situació “enmig de la pandèmia i en uns moments tan complexes per als centres educatius”. Des d’ERC expliquen que “s’estava fent bona feina des del Departament d’Ensenyament” i així “ho havíem manifestat a les comissions d’Ensenyament on participem setmanalment” i demanen a Castells que “expliqui els motius reals” de la dimissió de la regidora”. Des d’ERC asseguren que “calen explicacions públiques per part de l’alcalde sobre els motius pels quals ja no es compta amb el treball de la regidora d’Ensenyament que comptava amb el consens de diversos grups de l’oposició”.

Des d’ERC ressalten mesures positives dutes a termes recentment com “el reforç d’anglès gratuït per a les escoles i alumnes que ho necessitaven, impulsar una reducció de ràtios per repartir la matrícula viva a les escoles de la ciutat, l’impuls i el compromís amb la taula per l’equitat educativa, el programa “Endavant amb l’ESO” o la resolució satisfactòria d’un problema amb el càtering d’una llar d’infants”, entre d’altres.

En aquest sentit des d’Esquerra apunten que el govern encapçalat per Marc Castells “fa aigües en un moment de crisi econòmica i social com l’actual” i consideren que si Castells té “dificultats per liderar el seu propi govern això ens genera dubtes sobre la capacitat per liderar els reptes actuals i de futur d’Igualada”.

Finalment els republicans expliquen que “el govern municipal ha amagat la informació de la dimissió de la regidora Vila” i que, tal i com apunten diversos mitjans, es va celebrar “un ple municipal i diverses comissions un cop ja se sabia la dimissió” i ho consideren “l’enèsima demostració de falta de transparència del govern”.

1 COMENTARI

  1. Fins ara no s’adonen que aquest noiet és un imitador d’aquell sàtrapa que va destituir la pobra Chacon? Ell mentre pugui sortir a les fotos a primer pla, amb qui sigui i on sigui (com quan es va desplaçar a WCLoo a llepar al Vivales) ja en te prou. I quant a transparència pot ser que li preguntin com va acabar i quan va costar la brometa, fa anys, de contractar a cinc «assessors per activar l’economia» a cinquanta mil eur per cap!

FER UN COMENTARI

*