Inici Destacats ERC assegura que el Consell Comarcal expulsa les entitats de la Casa...

ERC assegura que el Consell Comarcal expulsa les entitats de la Casa de Cultura

COMPARTIR

La Casa de Cultura, equipament del Consell Comarcal de l’Anoia ubicat al carrer de Sant Carles d’Igualada, tancarà portes el proper 31 de desembre

Així es va aprovar al darrer ple de l’ens comarcal, segons ha exposat Esquerra Republicana. Durant més d’una dècada, ERC ha format part del govern comarcal i reivindica que l’equipament ha estat objecte d’accions que “han estat sempre mínimes, certament, però suficients per garantir-hi la continuïtat de les activitats”.

ERC lamenta que el govern de Junts per Catalunya i el PSC, “sense converses prèvies”, va comunicar per carta a les entitats que utilitzen la Casa de Cultura que l’haurien de deixar el proper 31 de desembre. Els republicans consideren una “incongruència” que les entitats hagin d’abandonar l’equipament mentre l’escola de dansa continuarà les seves activitats al mateix espai fin el mes de juny de l’any vinent.

Els republicans insten al govern del consell “a ser transparents en les seves decisions i una solució a les entitats afectades el més ràpida possible”.

FER UN COMENTARI

*