Inici Destacats ERC Anoia organitza una trobada amb el conseller Ernest Maragall

ERC Anoia organitza una trobada amb el conseller Ernest Maragall

COMPARTIR

La Federació Comarcal d’ERC Anoia organitza una trobada amb el conseller d’Exteriors Ernest Maragall, per al proper divendres 21 de setembre, a les 20 hores, a la sala gran del Restaurant Canaletes d’Igualada.

L’acte, al qual s’ha de confirmar assistència enviant un correu a anoia@esquerra.cat, serà una conversa amb el conseller Maragall, que estarà acompanyat per la diputada anoienca al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea.

Amb la trobada, també es donarà a conè00ixer el capítol 3 “Una nova etapa” de la Ponència de la Conferència Nacional per la República Catalana que ERC va aprovar el passat 1 de juliol.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Aquest, últimament ajuntant-se amb aquells irresponsables que han generat la pitjor etapa política a Catalunya, ha profanat el cognom que el seu avi va arrelar amb dignitat. És de suposar que l’opció de “modus vivendi” va prevaldre per fer el pas i canviar de jaqueta… Esperem que en aquest acte expliqui amb claredat les contractacions de tot el personal que, sense cap preparació, destinen a les famoses “ambaixades” i que en realitat són el reducte daurat per tots els amics i familiars i militants dels partits. Com a exemple un botó: la germaneta d’un famós entrenador de futbol avui esposa d’un ex-diputat de cdc al CPJ…i evidentment de retruc el germanet porta la llufa groga… En fi que tot això del “procés” ha estat i es la “menjadora” per aquells que l’economia, l’ensenyament, l’habitatge no els importa gens…

FER UN COMENTARI

*