Inici Política ERC-AM Jorba presenta el projecte “Vivim Jorba”

ERC-AM Jorba presenta el projecte “Vivim Jorba”

COMPARTIR

Amb el lema “Vivim Jorba” el grup d’ERC-Acord Municipal (AM) de Jorba va presentar el cap de setmana passat a Jorba i Sant Genís les seves propostes per als propers 4 anys, que es vehiculen sota un gran eix vertebrador: fer de Jorba un poble per Viure-hi, amb majúscules.

Per aquest motiu, el primer gran eix de treball serà les persones, amb propostes concretes per millorar la qualitat de vida dels veïns. En aquest sentit ERC-AM vetllarà perquè es construeixi un nou edifici escolar i per tirar endavant un centre de serveis per a la gent gran. La convivència veïnal al poble és molt important, i per això des d’ERC-AM es vol transformar la plaça de la Font en una zona amable i un punt de trobada per fomentar la vida social. Encara en aquest àmbit de serveis a les persones aquest equip apostarà per crear una regidoria d’igualtat, que serà transversal i enfortirà les polítiques de totes les àrees.

Com ja s’ha vingut fent en els darrers anys es treballarà per promoure turísticament el municipi aprofitant tots els seus actius patrimonials del poble, tant culturals com naturals: des del castell a la xarxa de camins. En l’àmbit de l’economia aquesta formació dóna suport al Parc Agrari de la Conca d’Òdena, amb una primera actuació que passa per recuperar els horts del municipi.

Finalment, en l’àrea del foment de la convivència es posarà en marxa un portal en línia de les entitats de Jorba i es crearà una comissió per promoure el civisme al poble, en temes com els residus, els animals de companyia, etc. ERC-AM vol continuar governant escoltant la veu dels veïns i per donar un pas més en aquest sentit es dedicarà part de la inversió anual a projectes sorgits directament de processos participatius veïnals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*