Inici Destacats ERC agraeix als 7.126 votants el millor resultat de la seva història...

ERC agraeix als 7.126 votants el millor resultat de la seva història a Igualada

COMPARTIR

ERC Igualada ha fet el seu millor resultat de la història a Igualada i a l’Anoia. Els republicans han guanyat clarament els comicis a Igualada amb 7126 vots i amb 3000 vots de diferència respecte el 2n partit més votat, Junts per Catalunya. Aquesta victòria és històrica ja que malgrat que els republicans ja havien guanyat les eleccions generals a Igualada a l’any 2016, ho havien fet amb 500 vots de marge. En aquestes eleccions, ERC ha assolit la històrica xifra de 7126 vots a una distància folgada respecte els antics convergents i el PSC, que superen per 3000 vots.

Segons el candidat a l’alcaldia Enric Conill “aquestes eleccions han estat la primera volta de les municipals” i assegura que “milers d’igualadins han confiat en ERC pels valors que representa i per “la nova manera de fer política, al costat de la gent i oferint solucions als problemes de la gent”. En aquest sentit Conill assegura que “seguirem treballant amb tota la humilitat del món i alhora amb tota la fermesa per fer possible el canvi a Igualada” i assenyala que “aquest canvi el pot produir l’únic partit que pot ser alternativa a la ciutat, Esquerra Republicana de Catalunya. Estem fermament convençuts que podem fer una Igualada molt millor i que la gent confiarà en la nostra alternativa política”. Finalment Conill explica que “qui vulgui que Igualada faci un salt endavant té a ERC al seu servir com a vot útil a les properes eleccions del 26 de maig”.

En clau igualadina els republicans també estan “molt contents” perquè la candidata igualadina Carolina Telechea torna a ser diputada al Congrés. Conill ha assegurat que “Telechea seguirà treballant i lluitant per Igualada i l’Anoia” i “és un honor que ens representi al Congrés”.

FER UN COMENTARI

*